Kaip erzina! Močiutė ir svainė atvyksta pas mus valgyti ir maudytis

Nuo pat pradžių stengiausi užmegzti gerus santykius su vyro giminaičiais – jo motina ir seserimi. Bet kaipgi, jei jos niekada ypatingai nesidomėjo mūsų gyvenimu, o iš tikrųjų joms nerūpėjo, kaip mes gyvename ir kaip mums sekasi.

Mano sesuo ir uošvė gyveno kitame mieste. Tačiau prieš dvejus metus jos atvyko į mūsų miestą. Tiesiog vėliau atėjo karantinas, svainė neteko darbo, ir, matyt, jos pagalvojo, kad, kadangi esame giminės, gali ateiti pas mus valgyti ir maudytis mūsų vonios kambaryje.

Jie ateidavo tik tada, kai aš būdavau namie, bet kai ateidavo, jie užsibūdavo iki vėlyvos nakties. Jie laukdavo maisto, pasidžiaugdavo, o tada išeidavo.

Tačiau pastaruoju metu mes su vyru dirbame iki vėlumos, ir vaikai namuose būna vieni. Taigi mano svainė ir uošvė ateina ryte, suvalgo viską, kas yra šaldytuve, nueina apsipirkti, pasimatuoja mano drabužius ir išeina.

Ne kartą norėjau kelti skandalą, bet mano vyras tam prieštarauja. Pastaruoju metu dėl jų daug išleidžiame maistui ir komunalinėms paslaugoms. Bet kaipgi be skandalo.

Rate article
Kaip erzina! Močiutė ir svainė atvyksta pas mus valgyti ir maudytis