Ji visai negalvoja apie mus! Močiutei 39 metai ir ji gyvena savo gyvenimą

Neseniai ištekėjau už savo vaikino, su kuriuo susitikinėjome beveik dvejus metus. Ir taip, esu laiminga, kad dabar visą laiką būsiu šalia savo mylimojo.

Kitos merginos iškart imtų nerimauti, kad jų uošvės pradės nuodyti jų gyvenimą. Aš turiu kitokią problemą – mano uošvė visai nedalyvauja mūsų gyvenime. Na, ji atvažiuoja per šventes, kartais kaip nors padeda, kartą per savaitę paskambina vyrui, ir viskas. Nesuprantu, kaip taip yra. Juk mes esame jos šeima. Ji turėtų būti šalia mūsų.

Mano vyro uošvė pagimdė, kai jai buvo 17 metų. Tėvas iš karto pabėgo, ji jį augino viena, net mama ir tėvas jai nelabai padėjo. Nepaisant to, ji padarė karjerą ir užaugino sūnų. Jai pavyko gerai tvarkytis gyvenime. Dabar jai 39-eri, ir ji yra gana garsi diva.

Ji visada užsiėmusi asmeniniu gyvenimu. Ji gali būti išėjusi į pasimatymą arba atostogauti, arba lankytis salonuose. Žodžiu, mes jai nerūpime. Ji mano, kad užaugino sūnų, užaugino jį, o paskui kažkaip sugebėjo tai padaryti pati.

Bet dėl to, kad esu nėščia, man reikia pagalbos. Maniau, kad padės mano uošvė. Bet ji turi savo gyvenimą. O kaip būti po to?

Rate article
Ji visai negalvoja apie mus! Močiutei 39 metai ir ji gyvena savo gyvenimą