Jei moteris turi šoninių santykių, paprastai tai iškart matyti. Štai keletas pavyzdžių

Kažkodėl daugelis žmonių taip pasiduoda stereotipiniam mąstymui, kad vis dar tiki, jog didieji roguočiai santykiuose yra moterys, o santykius išduoda tik vyrai, jų žmonos. Tačiau statistika byloja, kad apie 70 proc. moterų bent kartą yra išdavusios savo partnerį.

Vadinamasis moterų teisių ir laisvių judėjimas įgauna vis didesnį pagreitį. Nenuostabu, kad moterys, nepatenkintos partnerio paslaugų kokybe tiek psichologiškai, tiek fiziologiškai, neprieštarauja šiek tiek pasukti iš santuokinės ištikimybės kelio ir pasilinksminti iš šono. Kodėl gi, moterys kartais irgi nori atsipalaiduoti. Ir jei anksčiau tik moterys įvesdavo į paieškos sistemą užklausą, sako, kaip sužinoti, kad jos vyras apgaudinėja, dabar dažniau nuo tokių batalijų kenčia vyrai. Ką gi, pakelkime uždangą, sužinokime, kaip apskaičiuoti savo liguistai mylinčią žmoną.

Aišku, kad vyras pats išsiaiškins priežastis, kodėl jo žmona nuėjo erškėčiuotu keliu. Mums belieka išvardyti akivaizdžius požymius.

1. Staigus išvaizdos pasikeitimas.
Dar vakar ji vaikščiojo su riebiu chalatu, kankinosi, šlitinėjo ir drovėjosi. O dabar ji buvo platininė blondinė su priaugintais plaukais, šviežiu manikiūru ir trumpa suknele. Visas demonstruojamas grožis – juokingas, bet kam?

2. Dabar jos išvaizda svarbiausia.
Anksčiau ji manė, kad svarbiausia moteriai – tai siela, bet dabar pirmoje vietoje jos blakstienos, putlios lūpos ir šviežias stilius. Žinoma, jei jūsų dama visada buvo VIP išvaizdos, jos stiliuje nėra nieko keisto. Bet jei ne, pagalvokite apie tai.

3. Ji visada užsiėmusi.
Kad jos skubus skambutis į darbą vidury nakties, o paskui visam laikui iškviesta į kelionę savaitei, antrai. Ir kaip iš vienos pusės viskas gerai, žmona grįžta namo laiminga ir geros nuotaikos. Bet kur jūs matėte žmones, kurie būtų laimingi dėl savo užimtumo?

4. Dabar telefonas yra jos pagrindinis draugas.
Ji visur su savimi nešiojasi telefoną – nuo virtuvės iki vonios ir tualeto. Jis jai visada reikalingas. Žinoma, galbūt dėl to kaltas darbas ir tai, kad reikia nuolat palaikyti ryšį. Bet jei anksčiau taip nenutiko – reikia susimąstyti.

5. Ji vis mažiau nori su tavimi mėgautis seksualiniais malonumais.
Dabar jai skauda galvą, arba šiomis dienomis, arba dėl kokios nors kitos priežasties. Ir lyg ir viskas normalu – apsikabinimai ryte ir bučiniai prieš miegą, bet aistra dingo. Dėl kokios nors priežasties, tiesa?

6. Jai niekas nerūpi.
Anksčiau ji nuolat sužinodavo, kur esi, su kuo esi, laukdavo tavo skambučio, o dabar jai tiesiog nerūpi. Ji nieko neklausia, nekelia telefono ragelio, kai skambinate.

7.  Ji mažiau su tavimi kalbasi.
Kai žmogus yra neištikimas, jis stengiasi kontroliuoti savo jausmus ir emocijas. Artimame nuoširdžiame pokalbyje galite daug ką suprasti, todėl jis atsiriboja.

8. Ji jaučia šaltį.
Jai nebeįdomu leisti laiką kartu, ji nuolat užsiėmusi savo mintimis. Ji neklausinėja, kaip jums sekasi, ir apskritai jumis nesidomi.

Žinoma, visiems požymiams gali būti priežastis. Tačiau kai partneris apgaudinėja, tai galima pajusti iš karto, akimirksniu.
 

Rate article
Jei moteris turi šoninių santykių, paprastai tai iškart matyti. Štai keletas pavyzdžių