Jei jis nenori elgtis gražiai, susitiksiu su jo žmona. Vyras, kurį myliu, turi būti mano

Kuo gali baigtis kova dėl kito vyro dėmesio ir ar rezultatas buvo vertas pastangų? Ar galite drąsiai sakyti, kad tiksliai žinote atsakymą į šiuos klausimus? Ar kada nors esate susidūrę su tokia situacija? Nagrinėkime šiuos klausimus kartu. Pateikiame tikrą istoriją, nutikusią mūsų nuolatinei skaitytojai, ir moters padarytas išvadas.

Tiesą sakant, jau seniai laukiau pokyčių. Vos tik ištekėjau, man pasidarė nepakenčiamai nuobodu. Romantika dingo vos po dviejų vedybinio gyvenimo mėnesių. Apie aistrą nebuvo nė kalbos.

Prieš kurį laiką turėjau galimybę paįvairinti savo gyvenimą. Įmonėje atsirado naujas darbuotojas. Jaunas gražus atletiškas vyras, šiek tiek per trisdešimt. Visos mūsų vienišos merginos iškart susidomėjo naujuoju gražuoliu. Tačiau jis visą savo dėmesį nukreipė mano link.

Visai netikėtai man prasidėjo mūsų romanas. Tikėjausi lengvo flirto. Tačiau viskas vyko pagal kitokį scenarijų. Kelis kartus ėjome į kavinę, paskui į bendrus kursus, mokymus, ir ten aš jo neprisimenu įsimylėjau.

Man nebuvo gėda dėl to, kad aš turiu vyrą, o jis – žmoną. Juk dar nebuvau jam sakiusi, kad jis vedęs. Tačiau tai mums netrukdė. Mes norėjome būti kartu, ir aš maniau, kad visada būsime kartu.

Kai grįžau iš atostogų, praleistų su nauju mylimu vyru, supratau, kad esu pasiruošusi skyryboms. Daugiau nenorėjau jo apgaudinėti ir apsimesti mylinčia ir laiminga žmona. Buvau įsitikinusi, kad manęs ir jo niekas nesieja. Taigi po dvi savaites trukusių atostogų grįžau į namus ir pirmas dalykas, kurį padariau, tai pasakiau vyrui apie savo ketinimus. Vyras manęs neatkalbinėjo. Greitai baigėme skyrybas.

Tačiau kai nusprendžiau savo mylimam vyrui pasidžiaugti žinia apie skyrybas, jis pasakė, kad skubu. Pasirodo, jis myli savo žmoną ir neketina jos palikti, o mūsų santykius pavadino klaida.

Pasakyti, kad buvau sukrėsta, reiškia nieko nepasakyti apie savo būseną po jo žodžių! Mano pyktį sunku apibūdinti žodžiais. Dėl jo atsisakiau ramaus ir stabilaus šeimyninio gyvenimo. Visiškai pakeičiau savo gyvenimą! O dabar jis man pasakoja, kaip jaučiasi dėl savo žmonos, kurią taip stipriai apgaudinėjo.

Štai kaip aš atsidūriau be vyro ir be meilužio!

Bet aš neketinu pasiduoti. Manau, kad už savo laimę reikia kovoti iki galo. Žinau, kad galiu pasirūpinti, jog vyras, kurį myliu, būtų mano. Nenori visko išspręsti taikiai, tada susitiksiu su jo žmona ir viską jai papasakosiu. Tada jam bus per daug blogai!

Kaip manote, ar mūsų herojė šiandien elgiasi teisingai? Ką darytumėte jūs ir ką patartumėte šiai moteriai?
 

Rate article
Jei jis nenori elgtis gražiai, susitiksiu su jo žmona. Vyras, kurį myliu, turi būti mano