Įvaikinta dukra nepakvietė mūsų į savo vestuves. Gyvatė skylėje.

Mano tėvas anksčiau buvo vedęs kitą moterį ir iš tos santuokos turi dukrą Samantą. Mano mama, išmokė ją visko, ką mokėjo: gaminti skanius pietus, dirbti adata ir megzti. Devyniolikos metų ji tapo vaiko motina. Vaiko tėvas ją paliko.

Motina padėjo jai, kaip tik galėjo, išliedama savo širdį ir sielą į įvaikintą anūką. Ji nuolat eidavo su juo pasivaikščioti, pirko jam drabužių ir ir skanaus maisto.

Samanta įsidarbino tik tada, kai jos vaikas pradėjo lankyti darželį. Motina net davė jai registraciją mūsų bute, kad viskas būtų kaip žmogui. Šiaip ar taip, kaip matote, mama išliejo savo širdį į mano seserį. Samanta.

Taigi, kai ji gavo darbą vietinėje įstaigoje, užmezgė ir santykius su ten dirbusiu vyru. Vaikui tuo metu buvo penkeri metai. Jie išsinuomojo sau butą, o po metų nusprendė įteisinti savo sąjungą.

Mama nupirko Samantai gražią suknelę. Ji surengė kavinę, pakvietė muzikantų. Ji ir mano tėvas padovanojo du šimtus tūkstančių.

Taigi prieš vestuves mano sesuo paskambino mano tėvui turėdama tikslą. Pranešti jam, kad į šventę kviečiamas tik jis vienas, be manęs ir mano mamos. Aš, žinoma. žinoma, kad man nerūpėjo nei vestuvės, nei sesuo, kuri, prisipažinsiu, man nelabai patiko.

Bet kaip buvo mano mamai, kuri su meile ir nerimu investavo į jį tiek daug savo jėgų. Ką galiu pasakyti, ji mylėjo ją kaip savo dukrą. Beje, ne kartą dėl to pavydėjau, kai maniau, kad mane mažiau myli dėl Samantos.

Mano tėvas taip pat buvo baisiai nelaimingas, todėl vietoj 200 tūkstančių pasiėmė tik 20, kuriuos įteikė jaunavedžiams metrikacijos biure. Palinkėjo dukrai sėkmės, nusilenkė ir grįžo namo.

Štai kaip jūs priglaudžiate gyvatę, o paskui ji vis tiek jums įkanda.
 

Rate article
Įvaikinta dukra nepakvietė mūsų į savo vestuves. Gyvatė skylėje.