Istorija apie tai, kaip Sandra nuvyko į ligoninę pasiimti dukters ir grįžo su trimis kūdikiais

Naktį praktiškai tuo pačiu metu buvo atvežtos dvi moterys, kurioms prasidėjo sąrėmiai. Viena jų buvo gana energinga, nuolat kalbanti, jos vardas buvo Barbara. Kita buvo Sandra, ji buvo tyli ir šiek tiek išsigandusi. Barbara dažnai juokaudavo su Sandra, o Sandra klausėsi tik slaugytojų, bijodama praleisti nors vieną žodį.

Merginos buvo toje pačioje gimdymo palatoje, ir taip sutapo, kad gimdymas prasidėjo beveik vienu metu. Mums visiems labai pasisekė, kad atsitiktinai po ranka buvo dar viena medikų komanda, todėl jos abi gavo maksimalų dėmesį ir laiko.

Sandra pagimdė pirmoji. Pasaulio dėmesį prikaustė labai graži mergaitė, kuri buvo panaši į mamą. Mergaitė buvo rami, stipri ir sveika.

Kiek vėliau Barbara pagimdė du žvalius ir aktyvius berniukus. Kūdikiai klykė taip garsiai, kad atrodė, jog pažadins ne tik gimdymo namus, bet ir gretimus namus. Mums buvo didžiulė staigmena, kad ji pagimdė dvynukus. Pati Barbara taip pat nežinojo, kad nešioja du kūdikius. Kaip paaiškėjo vėliau, ji nebuvo registruota nėštumo registre ir nesilankė pas gydytoją. O mes neturėjome laiko jos apžiūrėti.

Po kūdikių gimimo Barbara ėmė apie kažką galvoti, ji nustojo kalbėti kaip anksčiau. Kitą dieną supratome, apie ką ji galvojo. Sandra atbėgo pas budinčią slaugytoją ir papasakojo, kad Barbara jau valandą neišeina iš dušo. Patikrinome dušą, bet ten niekas nebuvo. Šiaip ar taip, Barbara pabėgo iš gimdymo namų, palikusi vaikus.

Vis dėlto kitą dieną Barbara pasirodė gimdymo namuose. Ji nuėjo pas vyriausiąjį gydytoją. Ji parašė pareiškimą, kad atsisako dviejų kūdikių iš karto. Priežastis buvo ta, kad ji nepajėgi maitinti dviejų sūnų vienu metu ir fiziškai nepajėgtų ištraukti. Ir ji negalėjo pasirinkti vieno iš jų.

Labai gaila mažylių. Bet nieko nebuvo galima padaryti. Visam medicinos personalui, deja, tai nebuvo naujiena. Visi žinojo, kaip elgtis pagal instrukcijas, vaikus tiesiog nunešdavo į specialų kambarį, skirtą paliktiems kūdikiams. Procesas įsibėgėjo, juos pradėta ruošti pervežimui į vaikų namus. O po poros valandų sužinojome, kad Sandra su vyru surinko dokumentus vaikams paimti.

Kai Sandrą išrašė iš ligoninės, juokavome, kad ji turi vieną dukrą, o namo grįžta su trimis mažyliais.

Rate article
Istorija apie tai, kaip Sandra nuvyko į ligoninę pasiimti dukters ir grįžo su trimis kūdikiais