ištekėjo už suaugusio vyro ir tapo virėja ir valytoja.

Kai man sukako 25-eri, ištekėjau. Išsiskyrusi su vaikinu išgyvenau sunkų laikotarpį. Pasinėriau į darbą mūsų šeimos parduotuvėje. Atlikome parduotuvės remontą, o mano tėvai surengė nedidelį vakarėlį, į kurį pakvietė draugus ir partnerius. Tą vakarą susipažinau su Maiklu, 38 metų išsiskyrusiu vyru. Per visą vakarėlį jis nesitraukė nuo manęs. O jo komplimentai ir netinkami juokeliai man ėmė nusibosti. Pažinties įspūdis nebuvo pats maloniausias. Tačiau po kurio laiko jis pakvietė mane pasivaikščioti. Išsiskyriau su vaikinu ir norėjau išsiblaškyti, todėl sutikau.

Su Maiklu susitikinėjome maždaug metus. Kai jis paprašė manęs tapti jo žmona, iš karto sutikau. Tik viskas vyko ne taip, kaip norėjau. Visada norėjau per vestuves vilkėti puošnią suknelę. Tačiau Maiklas pasakė, kad pinigus atidėjo dukros išleistuvėms. Taip pat turėjome atsisakyti medaus mėnesio kelionės į Turkiją. Galiausiai susituokėme kukliai ir šventėme mano giminaičių namuose.

Po vestuvių išvykome gyventi pas mano vyrą ir jo motiną. Moteris stengėsi visiems parodyti, kad priklauso aukštuomenei. Tačiau gyvendama su ja iškart supratau, kad tai toli gražu neatitinka tikrovės. Mano uošvė buvo tokia šeimininkė. Du mėnesius turėjau tvarkyti namus. Tėvai davė man pinigų vonios kambariui sutvarkyti. Visą dieną praleisdavau gamindama maistą ir tvarkydamasi. Man patinka švara ir tvarka, todėl kitaip neįsivaizdavau savo gyvenimo. Tačiau man nepatiko netikėti dukters, kuri ateidavo pas tėvą prašyti pinigų, apsilankymai.

Mano vyras buvo pernelyg dosnus dukrai. Jos išleistuvių suknelė kainavo daug daugiau nei mano vestuvinė. Be to, Michailas dukrai ir jos motinai kaip išleistuvių dovaną padovanojo kelionę į Turkiją. O mes turėjome ten važiuoti! Tai buvo mūsų medaus mėnesio laikotarpis!

Tada jo dukra negalėjo įstoti į koledžą, ir Michailas pasakė, kad visiškai apmokės jos mokslus. Kai ištekėjau, toliau dirbau tėvų parduotuvėje. Mūsų šeimos išlaidos visiškai priklausė nuo manęs! Buvau vienintelė, kuri pirkdavo maisto produktus. Tėvai reguliariai atveždavo mums mėsos ir daržovių, pripildydavo šaldytuvą iki kraštų. Maiklas vis dar aprūpindavo dukrą ir motiną. Man patiko, kad mano vyras buvo rūpestingas tėvas ir sūnus. Bet kodėl aš turėčiau tempti visus namus? Juk buvau jaunesnė už jį ir norėjau, kad vyras rūpintųsi manimi. Tačiau visas jo rūpestis buvo tik žodžiai.

Prieš mėnesį susituokė mano brolis. Mano tėvai pardavė sodybą. Kai brolis gavo pinigų, apie viską papasakojau vyrui. Vyrui tai nepatiko ir jis iš karto apie viską papasakojo mano mamai. Mano uošvė paskambino mano tėvams ir pasipiktino. Pasak jos, kadangi ištekėjau be kraičio, mano vyras turėjo gauti dalį pinigų! Tai juokinga! Dabar jau abejoju, ar man reikėjo ištekėti už tokio vyro.

Ką manote jūs?
 

Rate article
ištekėjo už suaugusio vyro ir tapo virėja ir valytoja.