“Или аз, или бебето!””: Преданата бавачка, която се хвърля във вихъра на опасността, за да спаси малко момче!

Няма значение какво прави който и да е родител за детето си. Когато едно дете е в опасност, родителят безусловно ще се изправи пред нея, за да спаси живота и здравето му. За съжаление, когато двегодишно момче на име Бен наистина се нуждае от подкрепа, родителите му не могат да бъдат там. Но за щастие той имаше своята бавачка Сара    .

момичето се грижело за бебето още от времето, когато първите му зъбки тъкмо започнали да се появяват. Ребека, майката на Бен, беше възхитена от това колко добре се справя Сара с детето. От първия ден, в който се запознаха, между тях се създаде специална връзка.

През пролетта се случило събитие, което още повече обединило съдбите им. Бавачката се разхождала с Бен и количката, когато изведнъж забелязала, че към тях се приближава кола     .

Сара спряла по средата на пътя и нямала време да мисли. Тя бутна количката напред. Това беше всичко, което можеше да направи, преди да загуби съзнание от удара. Колата наистина се сблъска с момичето. Въпреки че изгуби съзнание, тя чу как Бен я вика през мъглата на съзнанието.

Момичето успяло не само да оцелее, но и да избегне сериозни наранявания. Сега тя е подложена на рехабилитация. Разходите по лечението са покрити отчасти от застрахователната компания и отчасти от родителите на момчето. “Винаги сме я харесвали, но сега Сара е част от нашето семейство”, казва Ребека.

 

Rate article
“Или аз, или бебето!””: Преданата бавачка, която се хвърля във вихъра на опасността, за да спаси малко момче!