“Или аз, или бебето.” Бавачката се хвърля под колелата, за да спаси бебето.

Всеки родител е готов да направи всичко за детето си. Когато бебето е в опасност, мама и татко лесно ще се изложат на риск, за да спасят живота и здравето на детето. За съжаление, когато едно 2-годишно момче на име Джеймс се нуждае от подкрепа повече от всякога, родителите му не са там. Но там беше неговата бавачка Скарлет.

Момичето отглеждало бебето още от времето, когато то само си пробивало зъбките. Майката на Джеймс не можела да се нарадва на това колко добре се справя бавачката с бебето. Още от първия ден, в който се срещнаха, между тях имаше специална връзка. Един ден се случило събитие, което обединило съдбите им още по-силно.

Бавачката се разхождаше с Джеймс и количката; когато пресичаха пътя, бавачката забеляза, че към тях и бебето бърза кола. Скарлет стоеше по средата на пътя; нямаше време да се обърне, затова тя бутна количката напред. Това било всичко, което успяла да направи: скоро загубила съзнание от удара. Колата все пак удари момичето.

Но всичко било наред. Момичето не само оцеляло, но и не получило сериозни наранявания. Тя преминала курс на рехабилитация. Разходите за лечението били частично покрити от застрахователната компания и частично от родителите на момчето.

“Винаги сме я харесвали, но сега Скарлет е част от нашето семейство”, казват родителите на Джеймс.

 

Rate article
“Или аз, или бебето.” Бавачката се хвърля под колелата, за да спаси бебето.