И докато ръката ми се протягаше към тях, някой нагло ги грабна пред мен. Бяха ми останали само няколко секунди, за да ги взема първи.

Имам влечение към сладкото, така че не е трудно да ми се угоди, но някои торти, които се правят в мрежата от сладкарници в нашия град, имат специално място в сърцето ми.

Един ден моя приятелка ме покани на чай и аз веднага изтичах до любимата си сладкарница, но беше след работа, така че вече нямаше от тези торти.

Реших, че ще се опитам да ги купя в съседна сладкарница, която обикновено е по-малко претъпкана, така че може би са останали. И тогава, за мой късмет, започна да вали, толкова силно, че трябваше да бягам. Когато пристигнах, бях приятно изненадан да открия, че е останала само една опаковка от тези сладкиши. И докато ръката ми се протягаше към тях, някой нагло ги грабна пред мен. Разполагах с няколко секунди, за да ги взема първа.

Не спорих с младежа, който пръв грабна тортите, но настроението ми беше откровено развалено. Мисълта за вечер навън с приятеля ми вече не стопляше сърцето ми. Взех любимата ни торта и излязох навън.

Когато излязох от сладкарницата, ме чакаше същото момче с чадъра. Той ми се усмихна искрено и каза: “Е, не ми се сърдете, купих ни няколко торти, ще отидете ли с мен на кафе?”

След това имахме дълъг диалог, много шеги, срещи и срещи, а после той ме помоли да му стана жена и аз се съгласих. Наскоро отпразнувахме петата си годишнина заедно и основното ястие беше същото, любимото ни, сладки торти.

Разбира се, тази любов към сладкото не изчезна набързо и ние качихме 4-5 излишни килограма, но това изобщо не ни притеснява, защото сме щастливи такива, каквито сме.

 

Rate article
И докато ръката ми се протягаше към тях, някой нагло ги грабна пред мен. Бяха ми останали само няколко секунди, за да ги взема първи.