Хари казал на съпругата си още първия ден, че не иска деца, а когато разбрал, че жена му е бременна, направил такова нещо, че е страшно да се каже.

Хари се жени за втори път. От първия си брак той има четири деца. Той печелел добре и децата не се нуждаели от нищо. Той общувал с бившата си съпруга много рядко, само по финансови въпроси. Притеснявали го само други неща. Беше му омръзнало от децата. Затова обяснил на новата си съпруга и поставил условие, че никога няма да има дете от нея. Той не ги искал.

Съпругата му се опитала да го убеди да промени решението си. Мечтата ѝ била да стане майка на много деца. Тя вече имала четири. А също така мечтаела и за пето, тяхно общо дете. Но съпругът ѝ не искал и да чуе за това. Ако е искала деца, не е трябвало да се омъжва за него. Разговорите за деца не спирали.

При първа възможност съпругата хвалеше чуждите деца. Тя непрекъснато включваше детските програми. Накрая Хари не издържал и поставил ултиматум на съпругата си, че ако тя отново заговори за тях, той ще подаде молба за развод. Не го интересува, че тя иска да стане майка. Хари й е казвал хиляди пъти какво мисли по въпроса.

Съпругата му приела решението му. Живяха добре в продължение на три месеца. И една вечер младата съпруга казва на Хари, че е бременна. Мъжът кипял от гняв и едва се контролирал. Жената се зарадвала и изтълкувала погрешно реакцията му. Тя прегърнала силно Хари и го целунала.

– “Знаех си, знаех си!” – изкрещяла съпругата му.

– Какво знаеше?

– Че ще промениш решението си.

Хари я поздрави и я помоли да си събере нещата. Съпругата замръзна. Каква наивна жена! Мислела си е, че може да го разтопи с още едно дете.

Е, съпругата сама избра съдбата си. В края на краищата той я беше предупредил. Можели са да живеят щастливо и без деца. Тя можеше да харчи пари за всичко, да живее като принцеса. Но съпругата му решила друго. Хари веднага каза, че няма да признае това дете. Той няма да плаща издръжка. И не се интересуваше къде и как ще живее тя. Трябваше да я послуша.

 

Rate article
Хари казал на съпругата си още първия ден, че не иска деца, а когато разбрал, че жена му е бременна, направил такова нещо, че е страшно да се каже.