Gyvenu su dviejų pusių vyru. Nesijaučiu kaip moteris ir negaliu išeiti

Jei du suaugę, adekvatūs žmonės susitinka, pradeda susitikinėti, įsitraukia į bendrus pomėgius, o paskui nusprendžia gyventi kartu ir sukurti šeimą, tai puiku. Tačiau vienas iš partnerių gali būti neigiamai nusiteikęs arba tiesiog nepasirengęs kurti rimtų santykių. Tokiu atveju įvykiai gali klostytis pagal kelis žinomus variantus. Galima toliau būti kantriam, padaryti santykių pertrauką arba nutraukti santykius su tuo asmeniu.

Mano vardas Lisa ir įtariu, kad dabartiniai mano santykiai yra toksiški. Trumpai tariant, mano vaikinas pasirodė esąs puspročiu. Jis mano, kad už absoliučiai viską gyvenime su juo turime mokėti aiškiai po lygiai, kiekvienas iš savo kišenės.

Mes neturime bendro biudžeto. Norėdami susimokėti už nuomą ar komunalinius mokesčius, jis ir aš turime po lygiai sujungti savo pinigus. Kadangi jis dirba programuotoju, jo uždarbis nepalyginamas su mano. Jis turi pinigų. Tačiau, kaip jis aiškina, nori, kad jausčiausi finansiškai svarbi ir lygiateisė, bet jokiu būdu ne pažeminta.

Tomas pats savaime yra malonus vaikinas. Kai tik pradėjome susitikinėti, jis man viskuo padėjo. Jis net sumokėjo už kursus, kurie leido man gauti pirmąjį darbą. Jo tėvai, kuriuos jau pažįstu, yra labai ramūs, gerai išauklėti ir draugiški žmonės. Jie gerai su manimi elgiasi ir visur mane palaiko.

Tik pastaruoju metu man pasidarė labai sunku. Kalbant apie maistą, problemų neturime: kiekvienas perka tai, ko nori, ir moka už save. Kadangi Tomas turi skrandžio problemų, jis nori pirkti tik sveikus ir dietinius produktus. O aš valgau labai paprastai: pieno produktus, mėsą, bulves… Gaminu skaniai, bet nesu mėgėjas gaminti picas ir bandeles.

Kalbant apie poilsį, irgi viskas gerai. Tačiau kartą pas mus buvo atvažiavusi garsi dainininkė. Taigi keturis mėnesius turėjau taupyti bilietui, nepaisant to, kad mano vaikinas lengvai galėjo nupirkti man geriausią ir brangiausią bilietą. Tačiau Tomas to nedarė iš principo.

Panaši situacija yra ir su dovanomis. Tomas mėgsta ir dovanoti, ir gauti. Džiaugiuosi, kad mes švenčiame tik svarbias šventes, kitaip tektų pirkti dovanas į kreditą.

Žinoma, visada pasilieku nedidelę sumą pinigų, kad galėčiau pasilikti. Mano vaikinas apie tai net nežinojo. Kai jis apie tai sužinojo, kilo tikras skandalas. Tomas tvirtino, kad tyčia slėpiau nuo jo pinigus. Jis nemanė, kad taip turėtų atsitikti normalioje šeimoje. Aš su juo nesutikau.

Nepaisant visko, labai myliu Tomą ir nenoriu jo palikti. Jis yra nuostabus, protingas jaunas vyras, turintis puikų humoro jausmą. Tomas gali būti labai dosnus, jei reikia lėšų gydymui arba padėti tėvams. Tačiau finansinė pusė man vis dar kelia nerimą. Prieš kurį laiką kalbėjomės apie nėštumą ir motinystę. Tomas sakė, kad turėčiau iš anksto ieškoti darbo, kurį galėčiau dirbti namuose. Juk man reikės pinigų kūdikiui, o išmokų ir pašalpų tikrai neužteks. Jo samprotavimai mane gąsdina.

Neįsivaizduoju, ką darysiu toliau? Noriu, kad tarp mūsų būtų normalūs santykiai.

Rate article
Gyvenu su dviejų pusių vyru. Nesijaučiu kaip moteris ir negaliu išeiti