Gyvenimas pirmiausia mus išbando, o tada arba apdovanoja, arba nubaudžia. Taip nutiko mano šeimoje.

Kad ir ką kas sakytų, šiame gyvenime yra kažkas ar kažkas, kas anksčiau ar vėliau mus išbando, patikrina. Ar esame verti geresnio gyvenimo, mylinčio žmogaus šalia mūsų. Ar esame verti savo padėties visuomenėje ir apskritai gyvenimo. Išbandymas ateina tada, kai jo nesitiki, ir niekada nežinai, kad jis ateis. Štai kaip gerai jį užmaskuoja gyvenimas. Štai pavyzdys.

Robertas ir Helena gyvenime daug išgyveno. Jie susituokė būdami studentai. Gyveno skurdžiai, tačiau nepaisant viso to, Helena garbino savo vyrą ir visada juo tikėjo. O kai jis nusprendė imtis verslo, Helena jį palaikė, nors tam reikėjo paskutinių pinigų.

Ilgainiui Robertas tapo sėkmingu verslininku, tačiau vienas dalykas jam nedavė ramybės. Jis troško vaikų, tačiau Dievas jam jų taip ir nedavė. Kažkokiu būdu sužinojo, kad pora niekada neturės vaikų.

Tuo pat metu vienas kolega darbe ėmė rodyti Robertui dėmesį. Ji net pažadėjo pagimdyti vaikų, tačiau nenorėjo, kad jis paliktų žmoną. Tačiau Robertas nepasidavė, kolegės provokacijų nepaisė, laikui bėgant nustojo su ja bendrauti ir vengė jos akivaizdos.

Jis jautė skolą žmonai. Ir tada įvyko stebuklas – 41 metų Helena pastojo, pagimdė sūnų, o paskui ir dukrą. Išbandė Roberto gyvenimą, patikrino jo valios tvirtumą, kilnumą ir ištikimybę. Robertas išlaikė išbandymą ir laimingai gyvena su šeima.

Taigi, kai susidursite su pernelyg sumaniu pasirinkimu, pagalvokite, o kas, jei gyvenimas jus išbando. Kas, jei vėliau dėl to gailėsitės.

Rate article
Gyvenimas pirmiausia mus išbando, o tada arba apdovanoja, arba nubaudžia. Taip nutiko mano šeimoje.