Gimė mergaitė, bet problemiška. Tokia problemiška, kad gydytojai ėmė įkalbinėti ją parašyti atsisakymą.

Viskas buvo gerai. Ultragarso tyrimo duomenimis, kūdikis buvo visiškai sveikas. Tačiau tai buvo sunkus gimdymas. Tai buvo mergaitė, bet problemiška. Tokia problemiška, kad gydytojai pradėjo įtikinėti atsisakyti.

Mergaitė buvo inkubatoriuje. Kai jos vyras atėjo aplankyti, atsakingas gydytojas jam pasakė, kad vaikas negali gyventi, jis bus našta. Jis ilgai galvojo ir nusprendė, kad geriau atsisakyti, nesugadinti jam gyvenimo. Aš nieko nesakiau – buvau nusiminusi.

Bet prieš išrašant pasakiau, kad dukters neatsisakysiu. Mano vyras susikrovė daiktus ir išvažiavo. Grįžau su kūdikiu į tuščią butą. Vaikščiojome po ligonines ir gydytojus, griebdamiesi kiekvienos progos. Ir buvo rezultatas.

Daugelis motinų, kurios taip pat turėjo sergančių vaikų, mane palaikė. Vieną dieną ligoninėje sutikau vyrą. Jis papasakojo man savo istoriją. Jo žmona paliko jį dėl jauno meilužio, jie neturėjo vaikų, todėl jis dienas leido vienas.

Jis su tokiu švelnumu žiūrėjo į sergančią dukrą, kad mano akyse pasirodė ašaros. Jis man padėjo. Savo patarimais, ryšiais ir pinigais. Mes tapome tokie artimi, kad netrukus nenorėjome išsiskirti. Susituokėme.

Dabar mano dukra beveik sveika. Ji – sporto meistrė. O šeimoje turime dar vieną mažylį – sūnų.

Rate article
Gimė mergaitė, bet problemiška. Tokia problemiška, kad gydytojai ėmė įkalbinėti ją parašyti atsisakymą.