Geras darbas! Vyras naktį su buvusia žmona ir naktį su manimi

Man 38 metai ir jau dvejus metus gyvenu su penkeriais metais už mane vyresniu vyru. Frankas anksčiau buvo vedęs, turi du vaikus ir bedarbę žmoną, kuri kiekvieną vakarą prašo manęs pinigų arba ateiti ir padėti ką nors padaryti.

Aš niekada nebuvau ištekėjusi ir vaikų taip pat neturiu. Sakysite, kad nesuprantu, kas yra vaikai ir šeima. Ne, suprantu, taip pat suprantu, kad nėra normalu gyventi su viena moterimi ir būti jos vyru, o nuolat eiti pas kitą.

Buvusi Frenko žmona turi mirtinai trokšti jį susigrąžinti. Kiekvieną dieną ji skambina, kad tarp jų kažkas atsitiko. Frenkas eina pas juos iškart po darbo ir grįžta tik vėlai vakare miegoti mano lovoje. Mes net negalime normaliai praleisti atostogų, tik dviese. Vėl skambina mano buvusi mergina ir vėl jai kažkas atsitinka. Bet kodėl Frenkas turi išvažiuoti?

Ji turi daug giminaičių, draugių, visos gyvena netoliese. Atsakymas akivaizdus, ji nori susigrąžinti mano vyrą. Na, jis nelabai ir kovoja. Man nuo jo bloga. Bet ką man daryti, išsiskirti? Pokalbiai su juo nepadeda.

Rate article
Geras darbas! Vyras naktį su buvusia žmona ir naktį su manimi