Garbaus amžiaus vyrai nori jaunų moterų dėl tam tikros priežasties

Tikriausiai niekas nenustebs išgirdęs, kad kas nors iš pažįstamų išsiskyrė po dvidešimties ar penkiolikos santuokos metų. Taip, viena vertus, žmonės nevertina to, ką turi, laiko ir aplinkybių patikrinti. Kita vertus, šiais laikais kiekvienas turi laisvę gyventi taip, kaip nori. Kaip sako statistika, dauguma išsiskyrusių vyrų po keturiasdešimties domisi moterimis, kurios yra daug jaunesnės už juos. Vyresnio amžiaus moterys jų nebedomina. Ir tam yra priežasčių.

Jaunos moterys turi kibirkštį.
Tiesa, kad jauna, šeimos ir vaikų priežiūros neapsunkinta moteris yra pasiruošusi viskam, kad iš gyvenimo gautų kuo daugiau. Ji džiaugiasi bet kokia dovana ir bet kokiu atveju vyras jai didvyris, net jei tai tik paklota lova už jo.
Jaunystė lygu linksmybės.
O kaip su žmona, su kuria gyveni jau 20 metų? Ji visada dėl ko nors suglumusi, visada nepatenkinta. Vyras pasako jai žodį, o ji atsako dvidešimčia. Ir su ja nėra jokio džiaugsmo. Kitas dalykas – jauna, su šypsena veide.
Jaunystė įkvepia
Žiūri į savo jauną draugę ir nori gyventi, būti laimingas kaip ji, užkopti į kalną ir tiesiog gyventi. Su ja smagu ir linksma.
Jaunos moterys žavisi savo vyrais
Tokiam įprastam ir nuobodžiam sutuoktiniui per santuokos metus vyras tampa tuščia vieta, žmogumi, iš kurio galima tyčiotis. Kitas dalykas – jauna moteris, kuri viskuo žavėsis ir įkvėps savo vyrui pasitikėjimo ir tikėjimo.
Verta pažymėti, kad tokia sąjunga naudinga ir pačioms jaunoms moterims. Suaugęs vyras, kuris jau yra įsitvirtinęs, žino, ko nori, ir gali padėti savo jaunajai damai. Ir, kas svarbu, aprūpinti. Kas nėra jūsų ideali sąjunga? Kiekvienas gauna tai, ko jam reikia.

Rate article
Garbaus amžiaus vyrai nori jaunų moterų dėl tam tikros priežasties