Galbūt ji nori mane susigrąžinti. Ji pradėjo siųsti man savo dukrą kiekvieną savaitgalį.

Su buvusia žmona kartu gyvenome apie devynerius metus. Pastaruosius ketverius metus oficialiai buvome vyras ir žmona. Su ja susipažinome, kai mokėmės koledže. Po šešių mėnesių pasimatymų paprašiau jos gyventi kartu. Su oficialiu pasiūlymu tuoktis neskubėjau, nes mano mylimoji buvo sunkaus charakterio, ji pramogaudavo keldama pykčio priepuolius namuose.

Savo santykius su ja įteisinome tik tada, kai nusprendėme, kad laikas pagalvoti apie vaikus. Tikėjausi, kad motinystė sušvelnins jos charakterį ir ji taps tolerantiškesnė bei švelnesnė. Tikėjau, kad ji svajojo visą gyvenimą nugyventi šalia manęs.

Tačiau ne visoms mano svajonėms buvo lemta išsipildyti. Gimus dukrai, jos charakteris dar labiau suprastėjo. Jai netrukdė, kad tuo metu buvau vienintelis šeimos maitintojas ir ji kasdien mane tempė į darbą įrodinėdama savo skambučius, kad negali viena susitvarkyti su vaiku arba jai skubiai reikia.

Šeimoje katastrofiškai trūko pinigų, bet ji primygtinai reikalavo, kad visus vakarus praleisčiau su ja, nors galėjau dirbti ne visą darbo dieną, kad šeimai nieko nereikėtų.

Kai mūsų mergaitei sukako dveji, žmona pirmą kartą pabandė mane palikti. Kol aš buvau darbe, ji susikrovė daiktus ir išvyko pas savo tėvus. Man kainavo daug pastangų ją susigrąžinti. Taigi dar metus gyvenome su ja. Kai mūsų dukra nuėjo į darželį, žmona pateikė skyrybų prašymą.

Man prireikė metų, kad vėl su ja susitaikyčiau. Mano šeimoje visi susituokė vieną kartą ir visam gyvenimui. Iš pradžių nenorėjau bendrauti su moterimis, bet paskui gamta padarė savo. Pamažu vėl pradėjau kviesti merginas į pasimatymus.

Pirmą kartą man buvo tiesiog gerai, nes su merginomis susitikinėdavau savaitgaliais. Tačiau kai mano buvusi žmona sužinojo, kad aktyviai ieškau būsimos gyvenimo draugės, ji ėmė siųsti man dukrą visam savaitgaliui. Buvusioji puikiai žino, kad savaitės viduryje neturiu laiko eiti į pasimatymus su moterimis, todėl esu tikras, kad ji tai daro specialiai. Visai neseniai po darbo užsukdavau pasimatyti su dukra, o dabar ji iškėlė man sąlygą – arba aš pasiimu dukrą visam savaitgaliui, arba ji apskritai neleis man su ja matytis.

Man visiškai neaišku, kodėl mano buvusioji trukdo man susirasti moterį, nes ji buvo mūsų skyrybų iniciatorė. Gal ji nusprendė susitaikyti? Tačiau mano jausmai jai visiškai atvėso ir, nors turime bendrą dukrą, mieliau susiradau kitą moterį, su kuria galėčiau gyventi…
 

Rate article
Galbūt ji nori mane susigrąžinti. Ji pradėjo siųsti man savo dukrą kiekvieną savaitgalį.