Франк влезе в къщата. В къщата беше тихо. На масата имаше само бутилка полуизпито вино. Той отиде в спалнята и намери жена си там. Тя не беше сама.

Франк наскоро се беше развел. Случи се така, че когато се ожени, Анна му се стори приятна и добра жена. Тя го разбираше от пръв поглед. Отначало живееха добре, а мъжът имаше свой собствен бизнес. Имаха дъщеря, която Франк много обичаше. После съпругата му започнала да показва истинската си същност. Тя носела вкъщи твърде малко пари или купувала неподходящи неща. С течение на времето тя започнала да го ревнува. Въпреки че съпругът не давал никаква причина за ревността. Той се опитвал да ѝ угоди по всеки възможен начин, което не било лесно.

И тогава Анна започнала да дава пари на майка си и сестра си. Франк все още разбираше, когато съпругата му помагаше на майка си и сестра си, но защо да помага на братовчедка си?

Франк беше много възмутен. Защо брат му не можеше сам да изкарва парите си? Оказва се, че Франк е отговарял за издръжката на цялото семейство. Затова той спрял да дава пари на жена си. Той сам си купувал храна и дрехи или пък ходели до магазина като семейство. Анна много се възмущаваше от това, но не можеше да направи нищо по въпроса.

Веднъж Франк бързал за делова среща, но оставил необходимите му документи вкъщи. Върнал се у дома, за да ги вземе. Влязъл в къщата. В къщата било тихо. Единственото нещо на масата била бутилка полуизпито вино. Влязъл в спалнята, а жена му била там с друг мъж. Той каза, че Анна има няколко минути, за да се махне оттук. Тъй като дъщеря им била още малка, Франк каза, че ще им купи апартамент, но ще го запише на името на детето. Жената има право да живее там, докато дъщеря ѝ навърши 18 години   .

разводът не беше лесен. Анна нарочно нае адвокат, за да измъкне колкото се може повече от съпруга си, но не успя. Франк е имал бизнес, преди да се оженят. Той плащаше месечна издръжка, която беше достатъчна, за да живее комфортно. Франк често разговарял с дъщеря си, защото тя много обичала баща си. Но сестрата и майката на Анна бяха свикнали с добрия живот, затова започнаха да обвиняват жената, че е загубила такъв мъж. Сега те трябва да мислят за какво да живеят. След добрия живот е трудно да се започне работа. Оттогава Анна е прекъснала всички връзки със семейството си, за да не я обвиняват.

Наскоро сестрата на Анна се обажда на Франк. Поискала пари, защото любовникът ѝ дължал значителна сума. Сега те са заплашвани, затова трябва да я върнат незабавно. Но Франк казал, че не му пука за това. Нека се научат да печелят пари, вместо да вземат пари от всички. Сестрата се обади на Франк още няколко пъти, но той не обърна внимание на обажданията ѝ   . Оттук нататък проблемите на Анна и членовете на нейното семейство не го вълнуват.

 

Rate article
Франк влезе в къщата. В къщата беше тихо. На масата имаше само бутилка полуизпито вино. Той отиде в спалнята и намери жена си там. Тя не беше сама.