Foksė pastojo būdama 18 metų, o jos motina skaito tik moralą ir jos nepalaiko.

Liza užaugo paprastoje šeimoje. Taip visi gyveno Sovietų Sąjungoje. Ji nebuvo išlepinta, kartais gaudavo diržu. Tačiau atsiradus jaunesnei seseriai, pasidarė labai blogai. Jos sesuo gimė sulaukusi garbaus tėvų amžiaus. Tuo metu jie jau buvo pasiruošę vaikams. Todėl jie stengėsi visą savo meilę atiduoti jauniausiai dukrai. Ir jie beveik pamiršo Lizą.

Jie naudojo ją vietoj auklės, valytojos, virėjos. Jiems nereikėjo pamiršti jos studijų! Lizos laisvalaikiu niekas nesidomėjo, ji buvo palikta pati sau. Ji nuolat norėjo išnykti, ištirpti, pabėgti. Ji troško savo pačios gyvenimo. Pabėgti iš pragaro.

Jos gyvenimas buvo sudėtingas. Tačiau ji turėjo svajonę. Būdama aštuoniolikos Lisa jau buvo nėščia. Tėvas buvo kaimynų berniukas. Deividas. Kai ji atėjo pas jį su šia žinia, jis ją išsiuntė:

“Tu? Ar tu lauki iš manęs kūdikio? Ar bandai mane apgauti? Aš tavęs dar niekada nemačiau!” Ji verkė visą dieną, o paskui nuėjo pasakyti tėvams. Jie tiesiog pradėjo rėkti:

“Kas tu manai, kad esi? Nusprendei mus sugėdinti? Ar taip mes tave užauginome?”. Ir visa kita. Tik su abortu buvo per vėlu, ir mano tėvai nusprendė, kad turime turėti kūdikį.

Jie net norėjo priversti Deividą ją vesti. Tik jo tėvai buvo ne ką geresni už vaikiną. Jie atsakė, kad tėvystė neįrodyta. Taigi atsitraukė.

Liza negalėjo padėti… Ji visą laiką vaikščiojo liūdna, o motinos priekaištai ją tik dar labiau žeidė. Likus porai mėnesių iki jos gimdymo, Deividas buvo įkalintas…

Rate article
Foksė pastojo būdama 18 metų, o jos motina skaito tik moralą ir jos nepalaiko.