Ева не се съгласява да се подложи на тест за бащинство. Тя има много сериозни причини за това.

Алекс и Ева са женени от 15 години. Имат едно общо дете. Свекървата не харесва снаха си още от първата среща и постоянно се опитва да се скара със сина си.

Когато дъщерята се родила, свекървата измислила история, че Ева е угоила внучката си. Факт е, че Кели е с четвърта кръвна група, а родителите ѝ са с трета и втора. Това е основният аргумент на свекървата.

Сега, 14 години по-късно, мъжът изисква тест. Ева е раздразнена и обидена, защото за всички е очевидно, че той просто е попаднал под влиянието на майка си. Освен това тестът е скъп, а семейството има финансови затруднения.

Липсата на работа се отразява негативно на Алекс, защото той има много свободно време и започва да мисли за всякакви глупости. Наскоро е загубил работата си. Опитва се да си намери работа някъде, но засега нищо не се е случило.

Цялото семейство е подкрепяно от Ева и тя е категорично против анализа. Причините са няколко: обидена е, че съпругът ѝ не ѝ вярва; Кели вече е пълнолетен; анализът ще бъде платен с нейни пари.

Кели е умно момиче, тя ще трябва да обясни ситуацията. Защо да травмираме едно дете заради идиотски подозрения? Тя вече няма да може да се доверява на баща си, връзката им ще бъде безвъзвратно увредена. Ева не искаше дъщеря ѝ да преживява стрес.

Наемателите трябва да плащат наема, ако съпругът ѝ похарчи пари за анализ, няма да могат да го платят. Алекс отказва да слуша разумни аргументи, твърди, че спокойствието му е по-ценно от всякакви пари. Ева му препоръчва да си събере нещата и да напусне къщата.

Приятелките ѝ не разбират упоритостта ѝ, защото можеш да направиш този злополучен тест и да затвориш темата завинаги, но Ева все още е против. Тя казва, че не се нуждае от мъж, който е готов да нарани детето и не ѝ вярва.

Оправдана ли е упоритостта на Ева? Заслужава ли си да се разведе?

 

Rate article
Ева не се съгласява да се подложи на тест за бащинство. Тя има много сериозни причини за това.