Една невероятна история за две неразделни кучета!

Анета и съпругът ѝ живеят в Италия. Те нямали деца и домашни любимци. Преди седем години домашният им любимец Джак умира. Оттогава те не смеели да си вземат друго. Но съдбата имала друг план за тях    .

Един ден в социалните мрежи Анета попаднала на обява от известна доброволческа организация, в която се говорело за кучета, които сега търсели своите стопани. Това бяха двойка питбули. От съобщението станало ясно, че кучетата са неразделни, особено момчето, което не се отделяло от избраника си нито за миг.

Ако никой не вземеше и двете, двойката щеше да се наложи да бъде разделена, още повече че за момчето вече имаше няколко кандидати.

момичето показа обявата на съпруга си. В продължение на няколко дни те обсъждали плюсовете и минусите. В крайна сметка двойката решила да посети приюта, за да види кучетата. Те веднага се влюбили в тези питбули   .

На Анет и съпруга ѝ им трябвали само няколко минути, за да осъзнаят, че не могат просто да напуснат приюта. Същия ден двойката се върна у дома. С двама членове на семейството си.

Новите собственици им измислили прекрасни имена – Гари и Дейзи. Кучетата бързо се настаниха. Семейството се чувствало благодарно на животните, че не ги е разделило, а ги е взело и двамата.

С течение на времето Анети осъзна, че Гари не може да живее без Дейзи, тя е неговата опора и насърчение. Ако се бяха разделили, той щеше да я потърси. Вместо това Дейзи се държи по-самостоятелно, въпреки че без Гари би й било скучно. Семейството е взело правилното решение.

Те живеят заедно от три години. Анети и съпругът ѝ не могат да си представят живота без домашните си любимци. Анети дори има страница за Гари и Дейзи в Instagram. Кучетата правят всичко заедно – тичат, играят, спят.

Те се чувстват комфортно и са щастливи в новото си семейство. Най-важното е, че са обичани и обгрижвани. Не всеки човек е способен на подобна постъпка   .

 

Rate article
Една невероятна история за две неразделни кучета!