Една моя приятелка дълго време не можеше да си намери съпруг. Но когато най-накрая успя, свекърва ѝ се превърна в ново предизвикателство.

Моята приятелка Сюзън притежаваше салон за красота и беше щедър и интелигентен човек. Тя често обсипваше приятелките си с подаръци и никога не ги таксуваше за услугите в салона. Аз също исках да й върна услугата, затова помагах да се грижи за дъщерите си от първия й брак. Сюзън напуснала първия си съпруг заради прекомерната му алчност, която се простирала дори до основните нужди на дъщерите ѝ. По-късно ревността на втория ѝ съпруг ги разделила, а третият ѝ съпруг ѝ изневерил, което довело до нов развод. Бързите разводи обаче ѝ позволяват да запази собствеността си върху апартамента, което я спасява от необходимостта да го дели с когото и да било.

Въпреки опитите ѝ да ми намери партньор, натовареният ѝ график я затрудняваше. Въпреки това в крайна сметка тя се запознала с мъж на име Джейк, който случайно бил шофьор на такси по време на едно от пътуванията ѝ. Той бил симпатичен мъж със зелени очи и въпреки предишните ѝ притеснения относно външния му вид, те си допаднали. Седмица по-късно той я запознава с майка си, която нежно нарича “мама Вероника”. Отначало тя изглеждаше мила, но скоро прекаленото ѝ внимание стана прекомерно    .

Въпреки 34-годишната си възраст майката на Джейк поддържала постоянна връзка с него по телефона, посещавала го често и дори се намесвала ненужно във връзката им. Веднъж тя попита Сюзън дали се целуват, преди да тръгне за работа, и настоя, че това е много важно за едно щастливо семейство. Тя се намесваше във връзката им. Намесваше се винаги, когато виждаше някакъв проблем, създавайки неудобна житейска ситуация. Понякога се прибираше късно от работа, за да приготви вечеря, като използваше това като извинение да остане и да живее с нас. Джейк, доволен, че има две “любовници” в кухнята и спалнята, никога не напускаше страната на майка си   .

в крайна сметка тя реши да прекрати връзката, за да избяга от задушаващото присъствие на властната си свекърва.

 

Rate article
Една моя приятелка дълго време не можеше да си намери съпруг. Но когато най-накрая успя, свекърва ѝ се превърна в ново предизвикателство.