Една богата жена нарича касиерката “неудачница”. За щастие администраторът чул всичко това!

“Клиентът винаги е прав” е фраза, която всеки разбира до степента на своето възпитание. В крайна сметка някои хора стигат до това да обиждат обслужващия персонал.

Героинята на тази публикация работи като касиерка. Тя плаща за обучението си със спечелените пари. В онзи злополучен ден й се налага да остави болния си син при родителите си, за да не пропусне смяната си. Момичето не е имало представа какво я очаква.

Смяната ѝ преминала както обикновено. Богатата, елегантна, но напълно лишена от добри маниери жена все още не се била появила. Тази дама вече беше идвала в този супермаркет преди. Този път беше дошла с малката си дъщеря. Както обикновено, жената не отвърна на учтивия поздрав, а само небрежно подаде на касиерката купони.

Въпреки грубото отношение касиерката “проби” покупките и започна да обработва купоните. Оказало се, че срокът на валидност на един от тях е изтекъл. Тя учтиво уведомила богаташката за това, но тя започнала да крещи и веднага поискала да извика управителя.

Когато администраторът се приближил до недоволната клиентка, я чул да казва на дъщеря си: “Сега разбираш ли защо те карам да учиш? Благодарение на мен няма да станеш неудачник като тази касиерка”. Това било казано умишлено на висок глас, за да се унижи момичето.

Администраторът потвърдил, че купонът на жената е изтекъл, а след това… взел всички стоки от чантите ѝ, помолил я да си тръгне и никога повече да не се връща в този супермаркет. Такова лидерство може само да бъде приветствано! Иска ми се всички шефове да са такива. А също и да има много по-малко зли хора!

 

Rate article
Една богата жена нарича касиерката “неудачница”. За щастие администраторът чул всичко това!