Една баба обича само един внук, но не се интересува от внучката си. И има една причина за това

Преди няколко години срещнах мъжа на мечтите си. Знаех, че той вече има един брак, дори има малък син на 5 години. Но това не ме притесняваше по никакъв начин. Мъжът, като добър баща, плащаше издръжката, виждаше сина си веднъж седмично, прекарваше добре времето си с него. Доколкото знам, бившата му съпруга сега има друг, така че нямам причина да ревнувам. Започнахме да живеем заедно, оженихме се. И тогава аз родих дъщеря му. Денис беше толкова щастлив, той отдавна мечтаеше за дъщеря. Всички ми помагаха за детето, родителите ми, приятелите ми. Но свекърва ми не се виждаше на хоризонта.

Тя не дойде на изписването ми от болницата, не поиска снимки на новородената внучка. Дори когато тя навърши един месец, не дойде, въпреки че ѝ се обадихме. Не разбирах какво се случва. В крайна сметка тя прекарва добре времето си с внука си, от първата жена на сина си. Дори плаща за всички негови секции и клубове, води го навсякъде. Така че на бившата съпруга не ѝ остава нищо друго, освен да си подреди личния живот. Съжалявам за детето си. Още повече че не съм направила нищо ужасно на свекърва си, не съм се държала грубо с нея, дори сме се виждали само няколко пъти и после тя бързо заминаваше някъде.

Може би тя просто не ме харесва или си мисли, че съм разведена, но не е така. Защото бившата ми съпруга вече има някаква връзка. Просто не разбирам защо всичко това трябва да се отразява на детето ми. Когато дъщеря ми порасне и се обърне към баба си; как да ѝ обясня, че баба ѝ просто не се интересува от нея? Опитах се да говоря за това с приятелите си, но те, напротив, ми завиждат. Казват, че това е по-добре, отколкото когато свекървата не си тръгва и за минута и постоянно досажда. Казах на съпруга си за притеснението си и той ме помоли да изчакам малко, докато майка му свикне. Но колко време можем да чакаме? Вече са минали две години. .

 

Rate article
Една баба обича само един внук, но не се интересува от внучката си. И има една причина за това