Една баба не издържала на това поведение на касиерката и решила да ѝ отмъсти!

Случвало ли ви се е да се сблъскате с абсурдни правила в различни институции и организации, които сякаш съществуват само за да дразнят посетителите? Днес ви предлагаме една история, която показва как да се ориентирате в подобни ситуации. Тази история се върти около една възрастна жена, която попада в странна ситуация в супермаркет     .

Тя обаче не е от хората, които лесно се поддават на поражение, и успява да отмъсти на касиерката. Възрастната жена се приближава до касиерката в супермаркета с три кутии храна за котки. Касиерката казала: “Не можем да продаваме храна за котки в това количество без доказателство, че клиентът има котка”.

Мърморейки си под носа, възрастната жена се прибрала вкъщи, взела котката си и я върнала в супермаркета, за да довърши покупката си. На следващия ден същата възрастна жена дошла на касата с три големи пакета кучешка храна. Касиерката отново повторила същото правило и оставила бедната старица без друг избор, освен да се върне с кучето си на ръце    .

решена да даде урок на супермаркета, на следващия ден тя влиза в магазина, държейки картонена кутия с дупка в горната част. Приближила се до касиерката и попитала учтиво: “Моля, поставете ръката си тук.” След няколко минути колебание касиерката неохотно се подчинила. Без да се колебае, възрастната жена възкликна: “Подозирам, че в кутията може да има изпражнения!”

Касиерката, учудена, отговори: “Абсолютно сте права, госпожо. Извинявам се за причиненото неудобство. Позволете ми да ви се обадя отново за покупката ви.” Старата дама разкрива хитростта си, като обяснява: “Току-що излязох за три ролки тоалетна хартия”.

Тази забавна случка служи като напомняне, че понякога, когато се сблъскваме с неразумни правила, остроумието и творческото мислене могат да ни помогнат да преодолеем подобни препятствия. Той служи и като урок за касиерката да преосмисли начина, по който общува с клиентите.

 

Rate article
Една баба не издържала на това поведение на касиерката и решила да ѝ отмъсти!