Един нагъл пътник в самолета развали настроението на всички. И особено на двойка, която летяла на почивка

Една позната сподели с мен история, която ѝ се случила в самолет, когато тя и съпругът ѝ били на почивка. Преди три години те решили да летят до Португалия. Но за да стигнат дотам, трябвало да преминат през много неприятности. Случило се така, че друга жена заела мястото на Анна. И най-странното е, че тя дори не си помислила да се откаже от мястото си.

– Виждате ли, ние спокойно обяснихме, че това са нашите места, но никой дори не си помисли да ни изслуша. Тази ситуация ни се стори много странна. А и не беше толкова лесно да я разрешим. Но жената продължаваше да доказва правотата си.

Анна просто не можеше да сдържи емоциите си. Тя нямаше търпение да види облаците, защото това беше първият полет на моя приятел. А той трябваше да бъде част от ваканцията. Представете си разочарованието на човек, който е искал едно нещо, а е получил друго. Когато разговорите и обясненията не доведоха до никъде, се наложи да отида при стюардесата.

Но дори и тя не можа да убеди жената да си смени местата. Изглеждаше така, сякаш тя не чуваше никого освен себе си. Мълчаливо наблюдаваше как всички около нея тичат насам-натам. Поведението на жената дразнеше всички около нея още повече. Затова съпругът на Анна много се ядосал и отишъл да търси някой друг, който би могъл да им помогне.

Тогава на помощ се притекла една стюардеса. Но дори и той не успял да убеди тази нахална жена да отстъпи. В отговор тя започнала да крещи, че не вижда никакви документи с номера на местата. Затова щяла да седне, където си поиска.

Полетът закъснял с три часа. Почти всички се опитали да кажат на жената, че не е права. Но жената дори не искаше да слуша. Всички присъстващи бяха още по-възмутени от това. Никой не можел да си представи, че едно обикновено недоразумение в самолета ще се превърне в безнадеждна ситуация.

Тогава им предложили да се обадят на службата за обслужване на клиенти. Не искаха да вдигат скандал и да развалят настроението на всички. Но и нямаха желание да признаят, че тя е била права. Десет минути по-късно представителите на службата пристигнаха. Те помолиха жената да им покаже документите си и ако откаже, просто ще я отстранят от полета. Но тя продължаваше да се опитва да отрича нещо.

Всички пътници станаха тихи. Седяха в очакване. Тогава жената се изправи, погледна предизвикателно всички и се премести на мястото си.

Анна и съпругът ѝ заеха местата си. А жената дълго време продължаваше да си мърмори и да гледа в тяхната посока.

Няколко минути по-късно на борда се появиха полицейски служители. Те взеха вещите ѝ и ги отнесоха. Тогава всички пътници просто избухнаха в аплодисменти. В края на краищата тя получи това, което заслужаваше.

 

Rate article
Един нагъл пътник в самолета развали настроението на всички. И особено на двойка, която летяла на почивка