Един мъж “се разхожда” с най-добрия си приятел!

Когато се омъжих, не спрях да излизам с приятелите си. Със съпруга ми се съгласихме, че няма да се ограничаваме да прекарваме времето си един с друг, защото той също имаше голяма мъжка група, в която искаха да отидат на баня без съпругите си.

Въпреки това често прекарвахме времето си заедно с приятели, например през лятото обичахме да ходим на барбекю и да каним роднините си. Моят Робърт имаше голям късмет, защото наследи от дядо си хубава къща в едно село близо до гората, където често почивахме.

Един ден, след почивните дни, съпругът ми дълго време не се прибра вкъщи и аз се уплаших и започнах да звъня. Той ми каза, че е отишъл в една селска къща и е оставил ризата си там. Това ме изненада, защото той има по-добри, още повече че тя е за село, не му трябва в града. Веднага разбрах, че се случва нещо лошо. Реших да се обадя на най-добрата си приятелка, но тя не вдигаше телефона.

Изведнъж ме връхлетя внезапно желание. Обадих се на един общ приятел, помолих го да не се обажда на съпруга ми и да ме заведе веднага на село, сякаш се е случило нещо ужасно – ограбили са ни. И да не казвам още на Робърт, за да не го изплаша, в случай че всичко е било само лоша шега.

Приятелят ми ме подкрепи и ме заведе там, но аз го помолих да изчака в колата, все едно съседите чакат.

Вратата беше отворена. Влязох тихо и бях зашеметен в спалнята. Робърт беше на леглото ни с моя приятел, който ме видя и се усмихна злобно. Сърцето ми се разби. Най-добрият ми приятел и съпруг…

Излетях от къщата като опарено яйце, изтичах до колата на приятеля ми, разказах му всичко и го помолих да ме закара възможно най-далеч. През целия път не можех да се опомня, струваше ми се, че животът ми е свършил. Когато се върнах вкъщи, събрах нещата си и исках да напусна съпруга си, но изведнъж нещо ме спря. Осъзнах, че не искам приятелят ми да получи всичко даром. Няма да я дам на съпруга си като боклук! Искам той да пълзи на колене и да моли за прошка, и точно това ще се случи! Но тогава аз ще отговарям за всичко!

 

Rate article
Един мъж “се разхожда” с най-добрия си приятел!