Един ден съпругът ѝ напуска Анна. А тя била примерна съпруга!

Когато съпругът ѝ казал, че заминава при любовницата си, Анна дори му помогнала да си събере нещата. Уверила се, че не е забравил зарядното си устройство и телефона си. А когато вратата се хлопнала зад гърба му, тя се плъзнала по стената и изревала от болка.

На помощ ѝ се притече един приятел. Анна изглеждаше така, сякаш е в безсъзнание. Приятелката се опитала да я утеши, но осъзнала, че не може да се справи сама – към нея се присъединили останалите момичета

През седемте години на брака си Анна се опитва да бъде примерна съпруга. Адам е вторият ѝ съпруг; запознават се през тридесетте години. Оженили се и заживели заедно. Нямат деца и вероятно така е било по-добре.

По време на първия си брак Анна разбра, че една съпруга трябва да бъде перфектна във всяко отношение. Ако съпругът ѝ не беше доволен от нещо, това беше по нейна вина. Първият ѝ съпруг искаше да се върне, за да оправи нещата, но Анна вече беше изградила връзка с Адам.

Тя се опитваше да бъде колкото се може по-нежна, мила и грижовна. Приятелите й казвали, че съпругът й бърка в главата, но тя не обръщала внимание на това и продължавала да прави нещата по свой начин. Знаеше, че образът на съпругата трябва да е съвършен, за да не бъде отново потъпкана и изоставена.

И сега това се случваше отново. Всички момичета плачеха, една приятелка мълчеше и после каза:
– Не плачете, той ще се върне. Първият се върна, ще се върне и той. Той ще си играе и ще се прибере вкъщи пълзейки.

Тогава Анна прошепна:
– Майната му…
Жените са мъдри, рано или късно осъзнават грешките си и постъпват правилно. Готови са да простят всичко, но когато са предадени, продължават да се чудят какво се е случило, тогава не прощават толкова лесно.

 

Rate article
Един ден съпругът ѝ напуска Анна. А тя била примерна съпруга!