Един ден баща ми ме извика в стаята си: искаше да обсъдим сериозна тема, или поне така каза. Честно казано, бях малко притеснен. В хола ме чакаше една жена.

семейството ми се върти около баща ми, който ме отгледа, грижеше се за мен и ми оказваше непоколебима подкрепа. След като се родих, майка ми ни напусна, а баща ми реши да не се жени повторно, вероятно страхувайки се от ново разбито сърце. Животът не винаги е бил благосклонен към баща ми и аз исках да порасна по-бързо, за да мога да го подкрепям във всичко като отговорен мъж   .

Като се има предвид финансовото положение на семейството ни, започнах работа на 15-годишна възраст. Пишех статии за местните вестници и след 3 години си намерих по-добра работа. След още няколко години си намерих работа в офис, която ми позволяваше да бъда независим и да осигурявам прехраната на себе си и на баща ми. Един ден баща ми ме извика за сериозен разговор, поне така каза. Почувствах се малко притеснен. Във всекидневната ме чакаше една жена, която според баща ми беше майка ми   .

Когато ме видя, тя се разплака, извини се и се опита да ме прегърне, но аз не можах да се насиля да я прегърна. Внимателно се измъкнах от ръцете ѝ и си тръгнах, без да кажа и дума, оставяйки старците сами. Реших да оставя баща ми да се справи със ситуацията, както намери за добре. Не мога да простя на някого, който безсърдечно е изоставил баща ми и мен и дори не си е направил труда да ми пожелае честит рожден ден след всичките тези години.

 

 

Rate article
Един ден баща ми ме извика в стаята си: искаше да обсъдим сериозна тема, или поне така каза. Честно казано, бях малко притеснен. В хола ме чакаше една жена.