Джордж покани Ирис на гости и направи яйца. Но Айрис нямаше представа каква изненада я очаква.

Ирис е на 35 години, живее с родителите си в малка стая, с големи надежди за брак. Тя среща съдбата си на име Джордж във фитнес залата. Първоначално разговарят след тренировка, после започват да правят упражнения заедно, а след това се разхождат заедно в градината близо до фитнеса.

Джордж беше добър мъж, на четиридесет години, неженен, живееше в голям апартамент. Накрая настъпи важният момент, Джордж покани в дома си. Айрис започна да се подготвя за такова важно събитие. Отишла на фризьор, направила си маникюр, избрала най-хубавата рокля, дори си купила нов парфюм. Всичките си действия тя написала на приятелката си Сандра, за да ги оцени.

Ирис дойде при Джордж малко по-рано от подходящия момент. Джордж я поканил в кухнята и отишъл да си облече костюма. Докато той беше в стаята, Ирис веднага изпрати на Сандра снимка. Оказало се, че Джордж пържи яйца и наденички за романтична вечеря.

– Айрис, какво става? Той е нарязал наденицата точно, яйцата са без черупки, кухнята е чиста – какво не е наред?

– Защото една романтична вечеря не трябва да е с яйца, а с вино!

– Ирис, не се притеснявай, мъжът е спретнат и икономичен, спри да се възмущаваш – написа Сандра.

Когато Джордж се върна, Ирис прибра телефона. Сандра все още чакаше продължението, как е завършила вечерята и тяхната среща. Ирис не се свърза до обяд на следващия ден, след което се обади на приятелката си.

– Е, къде си била?! Побързай да ми кажеш какво стана?” Сандра я бомбардира с въпроси.

– Представяш ли си, влизаме в залата, а там маса с бяла покривка, свещи, вино, закуски, дори хайвер… Оказа се, че той не е очаквал да дойда по-рано, а пържените яйца да изяде преди вечеря, защото бил гладен на работа. И за да не се нахвърли върху храната пред мен, искаше да се нахрани предварително. И ние изядохме заедно и яйцата, и хайвера. Това беше най-добрата среща за последните 10 години.

– Виждаш ли, ако не ме беше послушала, щеше да си тръгнеш, без да знаеш как се е подготвил за твоето идване.

– О, Сандра, Джордж ме помоли да се преместя при него.

– А ти? Ами ти?

– Почти всичко съм опаковала. Той е тук, ще ти се обадя по-късно.

 

 

Rate article
Джордж покани Ирис на гости и направи яйца. Но Айрис нямаше представа каква изненада я очаква.