Джак разбра, че съпругата на колегата му е бременна, и за момент се почувства неудобно. В края на краищата той имаше причина да се чувства зле.

Когато Джак пристигна на работа, беше изненадан. Служителите празнуваха нещо. – “Днес има ли празник?” – зачуди се Джак. – “Да, празнуваме факта, че жена ми най-накрая забременя” – отговори служителят   .

всички около него поздравяваха Марк, че е станал баща. Изведнъж един от другите служители се приближи до него и каза: – Вие сте първият мъж, който празнува бременността на жена си. Обикновено празнувате раждането на детето, след като то се роди. Вие сте страхотен човек!
Само знай, че сега всички около теб ще започнат да ти дават разни съвети и да ти разказват ужасяващи истории за бащинството.” – Не знаеш ли какво ще се случи тогава?” Джак беше изненадан   .

Служителят кимна в знак на съгласие. – “През следващите девет месеца ще трябва да изпълняваш всяка прищявка на жена си. Моята не ме остави да си почина, когато родихме първото си дете! Жената ще го бомбардира с молбите и чековете си, тогава той няма да е толкова щастлив. – “Колко деца имаш и на колко години са?” – попита друг. – “Две, но не помня на колко години са. Дъщеря ми изглежда е на седем… или на шест. Тогава Джак се умълча.

Когато се прибра вкъщи, той прегърна любимата си жена. – “Добре, че не са ти казали в работата, че трябва да родиш след няколко дни. Все още си мислят, че ти остават девет месеца. -Ти така или иначе няма да можеш да устоиш да им го кажеш. -Ще се опитам да не го правя – усмихна се Джак. Скоро след това съпругата му роди здраво момченце, което нарекоха Макс. Джак си взел отпуск от работа, за да помогне на съпругата и детето си. Джак винаги бързаше да се прибере от работа и колегите му не го разбираха. Той винаги поставяше семейството си на първо място.

 

Rate article
Джак разбра, че съпругата на колегата му е бременна, и за момент се почувства неудобно. В края на краищата той имаше причина да се чувства зле.