Две седмици след пристигането си намерих работа в местна компания. Шефът ми веднага ми направи смесено впечатление. Колегите ми също забелязаха страничните му погледи към мен. Опитвах се да игнорирам знаците му на внимание, защото бях омъжена. Но онази вечер всичко се промени.

Две седмици след пристигането си намерих работа в местна компания. Шефът ми веднага ми направи смесено впечатление. Той е нарцистичен егоист. Гледаше ме така, сякаш ме събличаше с очите си. Беше ми неудобно от погледите му в моя посока, затова се опитвах да го избягвам по всякакъв начин. Колегите ми също забелязаха косите му погледи в моя посока. Те ме уверяваха, че ме харесва. Опитвах се да игнорирам знаците му на внимание, защото бях омъжена.

Преместих се сама в големия град, а съпругът ми временно остана вкъщи на село. Очевидно отношенията ни се влошиха значително заради раздялата. В този ден нашата компания празнуваше десетата си годишнина. Ръководството покани всички служители. Съпругът ми не искаше да ме пусне и отново се скарахме. И тогава той каза, че трябва да се разведем, защото връзката ни е стигнала до нула.

Дълго плаках. Трябваше да се приготвям за празника и не можех да се успокоя. В крайна сметка всичко вече беше загубено. Реших да си тръгна. Струваше ми се, че съпругът ми току-що е намерил повод да се скараме. Отношенията ни и преди не бяха перфектни.

През цялата вечер шефът ми не спираше да ме гледа. Танцувахме и се забавлявахме заедно. Шефът ми предложи да ме спусне. И тогава всичко се случи твърде внезапно: започнахме да се целуваме на вратата на апартамента. Той остана с мен през онази нощ. На следващата сутрин се събудих и не можех да повярвам на очите си. Ако не бях прекалила с алкохола миналата вечер, това нямаше да се случи. Веднага се почувствах засрамена.

Но шефът ми се събуди щастлив. Каза, че отдавна бил влюбен в мен, но се страхувал да ми признае по-рано, защото бил чул, че съм омъжена. И тогава всичко се усложни толкова много…

Оттогава започнахме да се срещаме. Но отначало се опитвахме да идваме на работа поотделно, за да не показваме връзката си пред колегите си. Те обаче така или иначе разбраха за това. Тогава спряхме да крием чувствата си.

Вече два месеца сме заедно. Чувствам се щастлива. Напълно сме прекратили всякакви контакти с бившия ми съпруг. Нямам никакви планове да се връщам при него. Сега имам прекрасен мъж: внимателен, вежлив и най-важното – с него се чувствам като жена. Той е единственият, от когото се нуждая. Ако не беше кавгата с бившия ми, все още щяхме да се гледаме.

 

 

Rate article
Две седмици след пристигането си намерих работа в местна компания. Шефът ми веднага ми направи смесено впечатление. Колегите ми също забелязаха страничните му погледи към мен. Опитвах се да игнорирам знаците му на внимание, защото бях омъжена. Но онази вечер всичко се промени.