Душевният вик на стюардесата. Когато не мога да понасям повече.

Това не е първата ми година като стюардеса. Вчера имах много труден полет – нашите туристи се връщаха от Тайланд. Толкова ми беше писнало, че реших да излея душата си.

1. защо не можеш да почистиш бъркотията си? Това е просто кошмар! Купих си билет, така че мога ли да изсера целия самолет? Влязох в банята и смаян открих отпечатък от обувка върху тоалетната чиния. Трябва да имате орлова стойка във влака, а не в самолета. Защо има седалки за еднократна употреба и специални подложки? Мъжете са съвсем различна история. Толкова ли е трудно да се вдигне седалката? Имате ли такова поведение и у дома?
Жените летят с вас, въпреки че са непознати, но проявете уважение към тях. Ако не сте се научили да пикаете изправени или имате твърде малко достойнство, седнете, обичайте и излейте душата си. Жените също са различни – направо на пода, като разхвърлят кървавите си принадлежности и използваните бебешки пелени. За кого е тази урна?

2 – Деца. Мразя малки деца на борда. Защо взимате такива деца на почивка? Един полет трае шест часа, обикновено пътниците спят през цялото време. Но малките туристи понякога правят такъв карданс, че целият екипаж ги е заварил до ушите. Включете приказки, вземете играчки – струва си да помислите какво ще прави детето ви в самолета. Дръжте бебето си под око, защото ми е писнало да хващам детски телца под количката.

3 – Стюардеси. Скъпи пътници мъже, стюардесите са длъжни да се обръщат към вас учтиво, според инструкциите, и в никакъв случай да не флиртуват. Това е тяхната работа и изискванията на транспортната компания. Те имат семейства и не страдат от самота. Вие не сте мъжът от техните мечти. Никоя стюардеса не мечтае да остане сама с вас в банята. Успокойте се! В цялата ми практика само една стюардеса се е запознала с бъдещия си съпруг в самолета, но му е оставила само номера си.

4 – Грубо отношение. Много пътници си мислят, че трябва да им целуват петите в самолета и да задоволяват всяка тяхна прищявка по тяхно желание. Персоналът е отговорен за безопасността на полета, а не за това да лиже токчета. Плащат ни за работата, но не се отнасяйте към нас като към слуги. Ако не ви интересува какво мнение имаме, след като сме разговаряли с вас, седнете и се наредете до пътеката. Ние ще ви отговорим.

5 – Интимност в самолета. Много екстремно влюбени се съгласяват да летят само заради “кексчето” в самолета. Ако си мислите, че това е нещо екстремно и екстравагантно, трябва да ви разочаровам – то е отвратително. На борда не сте сами, а тоалетната е предназначена за съвсем друга цел. Как бихте искали да се окажете в помещение, в което някой пред вас прави бърз номер? Точно така! Искате ли да опитате секс в самолет? Платете за частен трансфер и не си отказвайте нищо.

6 Хигиена. Просто се измийте, хора. Мийте си зъбите и използвайте антиперспиранти. Това се отнася както за мъжете, така и за жените. Пренебрегвам молбите на онези пътници, които миришат на километър, иначе ще повърна право върху тях. Не се гордея с това. Съжалявам за хората, на които се налага да летят няколко часа във вашата компания.

Бихте ли казали да захвърля всичко и да сменя кариерата си? Но запомнете една истина: доброто обслужване означава двупосочно движение. Вие се отнасяте добре с нас и ние се отнасяме добре с вас. В резултат на това вие имате комфортен полет, а ние – по-малко проблеми и по-добро изживяване.

 

 

Rate article
Душевният вик на стюардесата. Когато не мога да понасям повече.