Дъщеря ми стана много нервна напоследък, нямах представа, че е толкова сериозно

Осъзнах значението на подкрепата и насърчението от страна на близките, затова реших да подкрепя дъщеря си, когато тя ми каза, че е бременна.

Родих дъщеря си от мъж, когото обичах, но той ме напусна веднага щом разбра, че ще става баща. Той просто не искаше да поеме тази отговорност.

Същото се случи и с дъщеря ми: тя се срещаше с един мъж, аз бях против, защото беше твърде млада, но тя каза, че той ще се ожени за нея и че това е нещо сериозно.

Вторият ми съпруг обича дъщеря ми като своя, тревожи се за нея и също се притесняваше за връзката им, но се опитваше да не се намесва. Дъщеря ми преминаваше през труден период и ние се опитвахме да не се намесваме в живота й, но не можех да гледам как страда, затова реших да поговоря с нея. Когато я попитах дали е добре, тя започна да плаче, каза, че преживява много лош период, че приятелят ѝ я е изоставил. Успокоих я малко, казах ѝ, че в живота всичко се случва и че нещата ще се оправят. Тя каза, че нещата няма да се оправят, защото приятелят ѝ я е изоставил, след като е разбрала, че е бременна.

Бях зашеметен, не можех да повярвам на думите ѝ. Попитах я отново и се оказа, че не съм сгрешил: тя е бременна. Започнах да мисля какво да правя в тази ситуация и ѝ казах, че аз и баща ѝ винаги ще бъдем до нея и ще ѝ помагаме. Дори всички да се отвърнат от нея и да смятат, че е опозорила семейството ни, аз няма да я оставя.

Говорих със съпруга си и решихме, че няма да оставим дъщеря си в тежък момент, ще я оставим да роди и след това ще ѝ купим апартамент. Дъщеря ми роди красива и здрава дъщеря на име Анна, сега сме щастливи баба и дядо, а дъщеря ми вече е омъжена и очаква второто си дете.

 

Rate article
Дъщеря ми стана много нервна напоследък, нямах представа, че е толкова сериозно