Дъщеря ми остана вкъщи през цялото лято, докато дъщерята на сестра ми плуваше в басейна и се печеше на слънце с баба си. Нормално ли е да се прави разлика между децата?

Майка ми имаше две дъщери: мен и сестра ми. Аз и сестра ми имаме деца от дълго време. А тази година майка ми отиде на почивка в санаториум, като взе със себе си дъщерята на сестра ми. Никой не покани моето дете.

След като се оженихме, със съпруга ми искахме да живеем отделно, затова взехме апартамент на кредит. Но собствената ми сестра първо живееше със съпруга си, а след развода се върна да живее при майка си. Така че е ясно, че оттогава те са станали много по-близки. Майка ми винаги се опитваше да помага на сестра ми във всичко и я съжаляваше.

Едно лято майка ми реши да отиде в санаториум. Сестра ми веднага помоли дъщеря ѝ да отиде с майка си. И когато чух за това, реших да изпратя дъщеря си с тях. Мислех, че ще бъде по-интересно за децата да прекарат ваканцията си заедно.

Но майка ми отказа, като каза, че не може да се справи сама с двама внуци и че това не е подходящ вид почивка. А аз имам съпруг, така че той може да заведе семейството на почивка, за разлика от сестра ми. Тя няма никого.

Съпругът ми и аз бяхме неприятно изненадани. Как можем да отидем на почивка, ако все още имаме неизплатена ипотека?

Така че дъщеря ми остана вкъщи през цялото лято, докато дъщерята на сестра й плуваше в басейна и се печеше на слънце.

Майка ми не се поколеба да изпрати снимки от ваканцията. Разбирам, че не е лесно за човек с две деца, но не е приятно. Защо да се прави разлика между внуците?

 

Rate article
Дъщеря ми остана вкъщи през цялото лято, докато дъщерята на сестра ми плуваше в басейна и се печеше на слънце с баба си. Нормално ли е да се прави разлика между децата?