Дъщеря ми е любовница на женен мъж! Така ли съм я възпитала? Позор за семейството!

След като се оженихме, и двамата със съпруга ми искахме да имаме дете. Три години се опитвахме, правехме изследвания и лекарите постоянно ни повтаряха, че и двамата сме здрави и че трябва да продължим да опитваме. Стигна се дотам, че ходих при гадателки, за да премахнат “злото око” от мен.

Съпругът ми каза, че му е омръзнало от всичко това, че не може да живее повече така и ме напусна, а седмица по-късно разбрах, че съм бременна. Не виждах смисъл да казвам на бившия си, защото той беше направил своя избор и наскоро беше казал, че бащинството не е негово.

След това се преместих в столицата по работа и там родих Анджелина. Това беше истински подарък от съдбата за мен. Отгледах я сама, работех дистанционно, а понякога майка ми идваше да ми помага. Опитах се да дам на дъщеря си най-доброто и да я възпитам като достоен човек. И за двама ни беше трудно да преминем през нейното юношество, с постоянни бунтове по мой адрес, хулигански прояви, оплаквания от учителите и бягства от училище. Опитвах се да говоря с нея, но напразно.

След като дъщеря ми отиде в университета, тя имаше друго хоби – момчетата. Излизаше ту с единия, ту с другия, а аз само ѝ напомнях за контрацепцията, за да не ми донесе после новината, но тя ми се присмиваше и казваше, че това са все нейни приятели.

Когато дъщеря ми завърши университета, тя стана малко по-спокойна, можехме да си говорим и започнах да настоявам да си търси работа, защото не можех вечно да ни издържам и двете. И това, което беше странно, беше, че тя нямаше работа, но носеше пари вкъщи. Започнах да се притеснявам и накрая реших да поговорим за това и тогава тя ми каза, че има много богато гадже, което й помага. Когато я попитах повече за това, тя без никакъв срам призна, че е на моята възраст и е женен, но обещава скоро да се разведе, защото обича само нея.

Не можех да повярвам на ушите си. Едновременно ме връхлетяха горещина и студ. Дъщеря ми е любовница на женен мъж! През главата ми минаха стотици мисли за това къде съм сбъркала във възпитанието си. Исках спокойно да ѝ обясня, че това не е правилно, но тя само ми отговори, че не разбирам нищо от истинска любов.

Гледам дъщеря си всеки път, когато маратонства, и моля Бог да й даде малко разум, защото не иска да ме слуша, а ще причини неприятности или на себе си, или на хората

 

Rate article
Дъщеря ми е любовница на женен мъж! Така ли съм я възпитала? Позор за семейството!