Draugo dukra įlipo į mano krepšį, kai virtuvėje gėriau kavą

Situacija tokia: užsukote pas draugą išgerti kavos ir likote be dokumentų ir pinigų. Jūs tiesiog palikote savo krepšį koridoriuje ir kabinėjotės virtuvėje, nekreipdami dėmesio į draugės 4 metų dukrą.

Mergaitė žaidė savo kambaryje. Kam ją blaškyti? O šiandien vakare tau laukia skrydis. Tiesiai iš jo draugės skubate į oro uostą, pradedate ieškoti paso ir piniginės… Bet jų nėra!

Praleidžiate skrydį, užsisakote bilietą rytdienai, tikėdamiesi kuo greičiau jį rasti. O tada jums paskambina draugė ir sako, kad jos dukra įsibrovė į jos rankinę ir viską išnešė. Ji, žinoma, atsiprašo. Bet kaip reaguotumėte jūs?

Ar ji turėtų sumokėti už naujo bilieto pirkimą, ar tai tik jūsų kaltė, nes palikote krepšį koridoriuje arba iš karto nepatikrinote jo turinio? Tai nutiko ne man, tai nutiko mano pažįstamai. Bet ji atėjo pas mane patarimo, o aš net nežinojau, ką jai atsakyti.

Jei būčiau buvusi ta mama, būčiau pasiūliusi finansinę pagalbą. Bet, matyt, ten nėra adekvatumo jausmo.

Man gėda pagalvoti, kad mano vaikas eitų per svetimą maišą. Taip, aš prašyčiau atleidimo ir kompensacijos. Tačiau mano pažįstamos draugė nusprendė, kad tai ne jos kaltė.

Asmeniškai aš savo krepšius visada palieku koridoriuje, dabar apie tai svarstau. Ir kvaila tikrinti turinį, taip parodai nepagarbą savininkams.

Ką jūs darytumėte?

Rate article
Draugo dukra įlipo į mano krepšį, kai virtuvėje gėriau kavą