Draugė susirado vedusį meilužį, bet jo žmona buvo išmintingesnė

Mano draugui tuo metu buvo ką tik sukakę 25-eri. Ji buvo jauna, liekna ir graži. Ji įsidarbino kelionių agentūroje ir ten užmezgė romaną su direktoriumi. Vyras buvo keturiasdešimtmetis, vedęs, augino du vaikus. Jis išnuomojo jai butą ir dovanojo prabangių dovanų. Jie buvo kartu beveik metus.

Ji žinojo, kad vyras turi šeimą, ir nereikalavo, kad jis išsiskirtų. Tačiau kažkodėl jis pats ėmė manyti, kad atėjo laikas skyryboms. Jo žmona žinojo, kad jos vyras turėjo romaną.

Jis pats sakė, kad jo žmona pradėjo kažką įtarti. Tik ji niekada net neužsiminė apie savo įtarimus. Moteris nekėlė scenų, nekraustė kišenių, netikrino telefono, nekėlė jam skandalo.

Toks žmonos elgesys privertė režisierių jaustis kaltu prieš ją. Jo žmona buvo labai meili, švelni ir dėmesinga. Ji pradėjo rūpintis savimi, tapo lieknesnė, pakeitė plaukų spalvą. Po kelių mėnesių, kai aistra tarp mano draugo ir direktoriaus atslūgo, jo žmona atėjo dirbti į jų įmonę. Ji tapo vyriausiąja buhaltere. Mano draugė labai bijojo ateiti pasiimti pinigų atlyginimo dieną, nes bijojo skandalo. Vis dėlto moteris buvo mandagi ir mandagi.

Laikui bėgant režisierius atšaldė savo meilužę, kuri tapo beviltiška ir ėmė kelti skandalus. Kita vertus, jo žmona buvo žavi. Pamažu jo santykiai su šeimininke tapo baisūs, todėl vakarais jis mieliau likdavo namuose. Tašką šiame meilės trikampyje padėjo darbo kelionė, į kurią jie turėjo vykti trise. Paaiškėjo, kad šeimininkė derybų metu buvo nemandagi, nes manė, kad jos padėtis yra ypatinga. Ji turėjo romaną su pačiu režisieriumi!

Dėl to meilužė atrodė blogiau už kvailą ir pavydžią žmoną, kuriai vyras buvo neištikimas. Direktorius paprašė jos išsikraustyti iš buto ir pasakė, kad viskas tarp jų baigta. Kai mano draugė atėjo į darbą, ją pasikvietė vyriausiasis buhalteris ir pasakė, kad nuo tos dienos jos paslaugų nebereikia ir kad jos atlyginimas bus panaudotas baudai už sužlugdytą sandorį sumokėti.

Draugė vis dar sako, kad norėtų pamiršti šią istoriją, tačiau ją sužavėjo žmonos elgesys, kuriuo ji iki šiol žavisi.

Nepaisant to, kad žmona buvo sena, ji pasirodė esanti labai išmintinga ir išradinga moteris. Ji elgėsi taip, kad jos vyras iš naujo ją įsimylėjo ir dabar ją dievina. Tačiau niekas nežino, kaip jai buvo sunku, kiek daug ji verkė ir kiek skausmo patyrė. Jai pavyko susikaupti, palaukti, kol baigsis romantiškų saldainių laikotarpis, ir skubiai stoti į mūšį. Taip elgiasi išmintinga moteris.

Tačiau kaip elgiasi kitos moterys?

Likusieji 90 % pradeda kelti skandalus, kelti pykčio priepuolius, stebėti ir grasinti vyrams. Ir vyras aistros su kita metu! Ką jis pasirinks: niūrią ar meilią meilužę? Dabar jis nepagalvos, kad ši miela būtybė po poros metų pavirs tokia pat nepatenkinta moterimi, kaip ir jo žmona. Dabar jis negalvoja savo galva. Ir kaip jo žmona to nesupranta? Žinoma, jai trukdo ir emocijos. Gyvenimas įrodė, kad laimi tie, kurie sugeba būti kantrūs ir elgtis išmintingai.

Jei sužinojote apie sutuoktinio neištikimybę ir norėtumėte subraižyti jo varžovui veidą, pasistenkite susikaupti. Nusiraminkite ir pagalvokite, kad vis dar yra galimybė susigrąžinti vyrą. Mankštinkitės, eikite pas kosmetologą, psichologą, kirpėją. Registruokitės į užsiėmimus. Eikite šokti. Susiraskite įdomų užsiėmimą arba pakeiskite darbą. Pradėkite mylėti ir gerbti save!

Rate article
Draugė susirado vedusį meilužį, bet jo žmona buvo išmintingesnė