Дорис се премества в столицата, след като приключва обучението си, наема апартамент и започва работа. По същото време се ражда полубратът на Дорис и тя осъзнава, че животът ѝ се е обърнал с главата надолу.

Родителите на Дорис се развеждат, когато тя е на 13 години. Бащата на момичето така и не се оженил повторно, а няколко години по-късно майка ѝ срещнала бившия ѝ съученик, с когото се срещали, и разбрала, че съдбата ги е събрала отново.

Мъжът се отнасял добре с Дорис, но нямало особена топлина от него, както и от майка ѝ. Затова по-късно жената се увлякла по новото си семейство и станала безразлична към Дорис.

Когато Дорис се преместила от следването си в столицата, наела апартамент и си намерила работа там, защото родителите ѝ веднага дали да се разбере, че няма да плащат много. Приблизително по това време се ражда полубратът на Дорис, Фред, и цялото внимание на родителите ѝ отива към него. Дорис обаче свиква с безразличието на родителите си.

Минало време, Дорис се омъжила, завършила университет, намерила си работа и скоро родила син. Тогава Фред заминал да учи в столицата и родителите на момичето помолили да приютят момчето за известно време. Дорис и съпругът ѝ живеели в просторен двустаен апартамент и бързо се съгласили да помогнат. През годините на живот на Фред в дома на Дорис родителите често ги посещавали, носели храна, помагали с пари, доколкото можели.

След това Фред се оженил, преместил се в апартамент под наем със съпругата си и родителите му в крайна сметка забравили за съществуването на Дорис. Престанали да я посещават, да ѝ се обаждат дори по празниците.

Веднъж родителите на Дорис купили на Фред кола. Тогава майката казала на дъщеря си, че съпругът ѝ може да си позволи по-добра кола, а брат ѝ е в тежко финансово положение и има нужда от помощ. Дорис разбираше това, но когато родителите ѝ взеха заем, за да купят апартамент на брат ѝ, тя се обади на майка си и ѝ напомни, че тя също е нейна дъщеря. Тогава майката на Дорис нямаше какво да каже. Тя казала, че Фред щял сам да сключи заема, но това не спасило положението.

Дорис осъзнала, че е ненужна в семейството си. Тя не каза нищо на майка си, просто спря да ѝ се обажда и не очакваше много от дъщеря си…

Дорис живее прекрасен живот със семейството си. Тя и съпругът ѝ планират второ дете, защото момченцето им вече ходи на детска градина.

 

 

Rate article
Дорис се премества в столицата, след като приключва обучението си, наема апартамент и започва работа. По същото време се ражда полубратът на Дорис и тя осъзнава, че животът ѝ се е обърнал с главата надолу.