Докато я гледах влюбено, тя планираше да ми отнеме апартамента!

Запознах се с Виктория по време на автобусна обиколка. Обикновено пътувах често сам, така че автобусните екскурзии бяха най-добрият вариант за мен. Тогава тя седна до мен, започнахме да си говорим, да се шегуваме, а след това продължихме общуването си. Станахме двойка.

Едва по-късно разбрах, че моята Виктория има законен съпруг, но тя ме увери, че вече не са женени, но той не иска да й даде съгласие за развод, защото тогава ще трябва да делят един апартамент. Когато се обидих, че не ми е казала истината в началото на връзката, тя ми обеща, че ще му даде апартамента, за да можем да бъдем заедно.

Започнахме да живеем заедно и всичко щеше да е наред, но родителите и приятелите ѝ ни посещаваха толкова често, че не можех да дишам свободно. Поговорих с нея за това и тя с радост се съгласи да не ги кани повече и да прекарва цялото си свободно време с мен. Бях на седмото небе от щастие, че съм толкова разбран и обичан.

Виктория имаше собствен салон за красота, така че парите не бяха проблем за нея, или поне така ми се струваше. Живеехме в моя апартамент, беше глупаво да планираме деца на нашата възраст, така че просто се забавлявахме.

Когато се оженихме, реших да й предложа да се регистрира в моя апартамент. Струваше ми се, че е правилно да го направя, защото тя се беше отказала от апартамента си в полза на съпруга си, за да бъде с мен, така че това беше най-малкото, което можех да направя. И връзката ни вървеше чудесно, тя не ме ревнуваше, даваше ми свобода, помагаше ми, подкрепяше ме, така че по-късно започнах да ѝ давам всичките си пари като семеен бюджет.

По-късно всичко се обърна с главата надолу. Всичко се случи, когато моята Виктория  отиде под душа и остави телефона си в спалнята. Той започна да звъни и се появи непознат номер. Без да се замислям, реших да вдигна слушалката, защото бях убеден, че се обажда някой от нашите общи познати. Преди още да успея да кажа и дума, от другия край на телефона се чу груб мъжки глас: “Скъпа.”

Бързо закачих слушалката и започнах да чета кореспонденцията с този “непознат”. Той беше нейният любовник, но не беше единственият… Имаше и кореспонденция с адвокат, в която се споменаваше предишният ѝ съпруг, от когото беше взела половината от апартамента, и казваше, че ще направи същото и с мен

 

 

Rate article
Докато я гледах влюбено, тя планираше да ми отнеме апартамента!