Дойдохме, за да предупредим баща ми, че Мария и Сара отсега нататък ще живеят с него. Но това, което видяхме, ни изненада. Баща ни не живееше сам, а с една жена. И той ни я представи като своя съпруга.

Мисля, че в живота ни няма случайности. Всички събития се случват по някаква причина. Някои от тях ни правят по-силни и ни учат да живеем, а други – напротив. Спомням си детството си с усмивка на уста. С родителите ми често прекарвахме времето си заедно, ходехме на почивка и се разхождахме в парка. По-късно се ожених за най-добрата жена на света. Заедно успяхме да си купим къща. Няколко години по-късно ни се роди дъщеря. Бях обичан съпруг и щастлив баща.

Работата ми също вървеше добре. Получих повишение, така че финансовото ни положение се подобри значително. Купих си нова кола, къща извън града и често ходехме на почивка като семейство   .

А по-късно в живота ми започнаха проблемите. Майка ми почина, а здравето на баща ми се влоши значително. Платих за лечението на баща ми в санаториум, а след това го изпратих да живее в моята къща извън града. Там имаше чист въздух и гора. По-късно в живота ми се случи друга трагедия – почина съпругата ми. Това беше истинска загуба за мен. Не исках да живея, само дъщеря ми и внучката ми ме поддържаха жив.

Дъщеря ми също не се справяше добре. Съпругът на Мария подаде молба за развод, защото си беше намерил друга жена. Той искаше да вземе внучката си да живее с него, но след дълги съдебни дела Сара остана с майка си    Am venit să-l avertizăm pe tata că Maria și Sarah vor locui cu el de acum încolo. Dar ceea ce am văzut ne-a surprins. Tata nu locuia singur, ci cu o femeie. Și ne-a prezentat-o ca fiind soția lui.
.

Апартаментът, в който живееха дъщеря ми и бившият ѝ съпруг, принадлежеше на Иван. Така че след развода Мария и Сара се преместиха при мен. Когато съпругата ми почина, продадох общия ни апартамент и купих по-малък. Тъй като дъщеря ми и внучката ми живееха с мен, нямаше достатъчно място за всички, затова им предложих да се преместят в моята къща в провинцията. И Сара щеше да има къде да тича наоколо.

Дойдохме на гости на баща ми, за да го предупредим за преместването. И бяхме изненадани от това, което видяхме. Татко не живееше сам, а с една жена. И той ни я представи като своя съпруга. Възмущението ми не познаваше граници. Как се осмели да доведе жена в дома ми и да подпише с нея брачно свидетелство. Сега тя има право на дял в тази къща.

баща ми се престори, че нищо не се е случило. Каза, че обича тази жена и че трябва да им пожелая щастие. Бях много ядосана от думите му. Трябваше да го поставя пред избор: или той се развежда с тази жена, или двамата напускат къщата ми. Последното нещо, от което се нуждаех, беше дъщеря ми и внучката ми да тичат по квартири под наем, докато баща им подрежда личния си живот.

 

 

Rate article
Дойдохме, за да предупредим баща ми, че Мария и Сара отсега нататък ще живеят с него. Но това, което видяхме, ни изненада. Баща ни не живееше сам, а с една жена. И той ни я представи като своя съпруга.