Дългоочакваната ни ваканция беше провалена от най-добрите ни приятели

Преди две години със съпругата ми преживяхме много интересно приключение. Саманта и аз мечтаехме за ваканция от доста време насам. Затова се съгласихме, че ще си вземем отпуск от работа и най-накрая ще отидем на море. Отначало планирахме да пътуваме със собствената си кола. Но когато най-добрите ни приятели разбраха за това, те също искаха да отидат с нас. Два дни преди да тръгнем, колата ми се развали    .

Нямах време да я поправя, затова реших да помоля приятеля си за кола и да започна да ремонтирам моята, след като пристигнем.

Тръгнахме. Намерихме хотел и се настанихме. Имахме голям късмет, защото хотелът беше недалеч от морето, стаята беше съвсем достъпна и сами си приготвяхме храната. Целият ден прекарахме в лежане на слънце и плуване. Вечер се разхождахме из града.

ваканцията ни мина като по вода. През последния ден със съпругата ми отидохме в стаята на нашите приятели. Почукахме, но никой не отвори вратата. Това ми се стори странно, защото те определено трябваше да са там. Решихме да им се обадим. Но отново никой не отговори. Едва на рецепцията ни казаха, че нашите приятели са напуснали хотела сутринта. Не забелязахме кога са се изнесли, защото по това време бяхме на разходка.

И тогава започнахме да мислим какво да правим. В края на краищата ние бяхме пристигнали с тяхната кола. Попитахме местните как да стигнем до големия град, а оттам взехме влака. Но понесохме значителни разходи, защото имахме билети само за скъпо купе, най-скъпото от всички варианти.

Пътуването беше трудно и дълго. Прекарахме почти един ден във влака, а след това трябваше да носим торби с дрехи и сувенири. Дълго време ще помня това пътуване. На следващия ден моите приятели най-накрая се появиха.

Те се обадиха и казаха, че много им е скучно с нас, затова са решили да си тръгнат по-рано.

След това, което направиха с нас, не знам дали изобщо мога да ги нарека приятели    .

 

 

 

Rate article
Дългоочакваната ни ваканция беше провалена от най-добрите ни приятели