Дядо ми е на 70 години и вече планира третата си сватба, въпреки че съвсем наскоро е погребал втората си съпруга!

Дядо ми е истински женкар, както го нарича майка ми. Развел се е със съпругата си, баба ми Алина, когато съм била само на 3 години. А шест месеца по-късно се ожени за Ребека. Така че имах истински късмет да имам двама баба и дядо и три баби.

Баба Алина не можела повече да понася аферите на съпруга си, той постоянно флиртувал с други жени, затова подала молба за развод и не се изненадала, когато чула, че скоро ще се жени.

След 17 дълги години щастлив брак бабата и дядото на Ребека починали. Той обаче не скърби дълго; месец по-късно довежда вкъщи нова баба, тя се казва Сара, и казва, че планират сватба за лятото. Това съобщение беше направено на рождения ден на баба ми Алина, така че тя едва се сдържа да не се разсмее. “Дядо ми скоро ще навърши 70 години и ще се жени за трети път.

Баща ми пое тежкото бреме да поговори с дядо ми и да го разубеди от такава необмислена постъпка. Цялото село и роднините вече му се смеят, че толкова бързо е забравил втората си жена, така че за какъв брак можем да говорим?

Спомням си, че веднъж казах на първата си приятелка, че имам три баби, а тя беше изумена и каза, че ревнува, а сега изглежда, че ще имам четвърта!

Отнасях се към баба си Ребека като към своя, както тя се отнасяше към мен, защото нямаше собствени деца или внуци, и ми даваше цялата си любов.

Но новата му бъдеща съпруга не е толкова любезна. Тя не се интересува от историите на дядо или от нас, внуците. Интересува се от имотите на дядо, нищо чудно, че на 50-годишна възраст е започнала да флиртува със седемдесетгодишен мъж! И има такива хитри очи! Определено има причина за това!

 

 

Rate article
Дядо ми е на 70 години и вече планира третата си сватба, въпреки че съвсем наскоро е погребал втората си съпруга!