Диана научава, че съпругът ѝ планира да се срещне с някого в едно кафене, и решава да го последва. Тя нямаше представа каква изненада я очаква там.

Неспокойна, неспособна да си намери удобно място у дома, Диана е разочарована, че съпругът ѝ отново е заминал, без да ѝ каже в почивния си ден. Това беше петият път и беше много обезпокоително. Този път обаче мъжът беше оставил телефона си, което даде възможност на Диана да го погледне. За нейна изненада тя откри съобщение от непознат номер, което определяше среща в едно кафене. Всякакви най-лоши сценарии изпълниха съзнанието на Диана, докато шофираше към адреса.

В близост до кафенето тя забеляза колата на един мъж. Поглеждайки през прозореца, Диана видяла, че мъжът седи с друга жена, което моментално разпалило гнева и яростта ѝ. Решила да разследва по-подробно и влязла в кафенето. За нейна изненада забелязала и клетка до жената, в която имало не кой да е, а котка сфинкс – любимата порода на Диана. В главата ѝ просветна осъзнаването, че това не е предателство. Съпругът ѝ, забелязал неодобрителното ѝ изражение, обясни, че е развалила изненадата   .

оказа се, че през последните няколко дни съпругът ѝ се е срещал с продавачи на котки, търсейки идеалната, с която да изненада Диана за рождения ѝ ден. Знаейки любовта ѝ към котките, той искал да намери идеалния компаньон, но все още не бил попаднал на подходящия. Диана изпита облекчение, че това не е предателство, не можеше да не се възмути от съпруга си, че не е в състояние да ѝ направи изненадата, която искаше    .

 

Rate article
Диана научава, че съпругът ѝ планира да се срещне с някого в едно кафене, и решава да го последва. Тя нямаше представа каква изненада я очаква там.