Денят се оказа много натоварен. Моника дори нямаше време да седне. Беше два часа, когато колата на приятеля ѝ спря на бензиностанцията. Но по-голямата изненада беше, че Марк не слезе сам от колата

Моника работи като касиерка в бензиностанцията от две години. Това не е лесна работа, но й плащат добре. Моника се занимава и с доброволческа дейност. Така се е запознала с настоящия си приятел. Той също е доброволец.

Връзката им се развива много бързо. На втората седмица след запознанството им Марк се премества при нея. Момичето живеело в апартамент, предоставен ѝ от родителите ѝ. Майка ѝ и баща ѝ били в чужбина от дълго време и момичето било отгледано от баба си.

Така че през първия месец отношенията им бяха наистина перфектни, но през следващия месец между двойката започнаха да възникват недоразумения. Моника обаче се успокояваше, че това се случва при всички двойки, те свикват с него. Всичко ще премине.

За момичето беше наистина трудно, работеше и се занимаваше с доброволчество. Единственото, което искаше, беше да си почине поне за няколко дни. В петък вечерта Моника се върна от работа и те дълго разговаряха, планирайки как ще прекарат уикенда. В събота тя имаше почивен ден. Събуди се, но не намери Марк наоколо. Тя си помисли, че той не иска да я събуди, затова се приготви така, че да не го чуе. Моника си направи чаша кафе, седна на масата и започна да закусва. Изведнъж й се обади един колега. Тя не можела да дойде на смяна поради спешен семеен проблем, затова се обадила на Моника, за да я помоли да я замести.

Момичето не можело да откаже, затова решило да помогне на приятелката си. Не казала на Марк за това, че отива на работа, а когато му се обадила, той не отговорил.

Денят се оказал много натоварен. Моника дори нямаше време да седне. Беше два часа, когато колата на приятеля ѝ спря на бензиностанцията.

Но това, което беше още по-изненадващо, беше, че нейният Марк не слезе от колата сам, а с една жена. Двамата се държаха за ръце. Марк не забеляза веднага приятелката си. Но Моника не се поколеба – тя първа се приближи до мъжа. Той отвори уста от изненада. Не можа да каже нищо, само я попита какво прави тук, защото днес трябваше да е вкъщи.

Момичето не обясни нищо, само каза, че Марк трябва да освободи апартамента, преди да дойде, иначе всичките ѝ вещи ще се окажат на улицата.

Тя дълго мисли защо се е случило това, но в същото време се радва, че не е била слаба пред този мъж и не му е простила.

 

 

Rate article
Денят се оказа много натоварен. Моника дори нямаше време да седне. Беше два часа, когато колата на приятеля ѝ спря на бензиностанцията. Но по-голямата изненада беше, че Марк не слезе сам от колата