Davė vyrui dvi dienas susikrauti daiktus ir išvyko į Turkiją

Dažnai mylimos žmonos vietą užima jaunos, patrauklios meilužės. Kokia to priežastis? Kas kaltas, kad taip atsitinka? Paprasti samprotavimai sako, kad visa kaltė tenka vyrui, kuris apgaudinėja savo sutuoktinę ir palieka ją dėl jaunesnės. Tai nėra labai teisingas ar sąžiningas elgesys. Ar visada taip būna?

Dauguma moterų į santuoką žiūri ne kaip į ilgą procesą, kuriame reikia nuolat dalyvauti, bet kaip į pasiektą tikslą. Taigi jos susituokia ir atsipalaiduoja. Kartais jos turi naują tikslą – susilaukti vaiko su mylimu vyru, kad tikrai jį pririštų.

Tuomet moteris mano, kad viską pasiekė. Dabar ji nesirūpina savo išvaizda, nesidažo, nesidažo, nedirba prie savo santykių, nesivysto. Gyvenimas tampa monotoniškas, nuspėjamas ir nuobodus.

Nenoriu pasakyti, kad mylinti žmona turi nuolat atrodyti kaip blizgaus žurnalo viršelio modelis, kad išlaikytų savo vyrą. Ne, tai jau per daug. Neturėtumėte keisti savo išvaizdos ir taikytis prie mados tendencijų ar kitų užgaidų. Tačiau vis tiek turėtumėte rūpintis savimi. O labiausiai turėtumėte skirti dėmesio santykiams su sutuoktiniu.

Žinau, kad išmintingos moterys, kurios nelaiko savo santuokos pagrindiniu tikslu, įprotį rūpintis savimi išsiugdo per gebėjimą mylėti save. Joms santykiai su vyru yra tik gražus priedas prie harmonijos su pasauliu.

Viena vertus, norėtųsi piktintis, kad kai kurie vyrai leidžia sau taip nesąžiningai elgtis su žmonomis ir palieka jas vos tik išblėsta buvęs grožis ir jaunystė. Tačiau, kita vertus, iš dalies ir kai kuriais atvejais juos galima suprasti. Paprastai pagrindinį vaidmenį atlieka nebe išvaizda, apie kurią dažnai kalbama.

Būna, kad su išvaizda viskas gerai, bet vyras vis tiek pradėjo apgaudinėti. Galbūt visa tai ta pati problema? Ne? Galbūt tai ne patrauklios jaunos meilužės kaltė. Būna, kad vyrui tiesiog atsibodo nuolatiniai kaltinimai, ginčai, nepasitenkinimas ir santykių aiškinimasis. Su jauna meiluže viskas daug lengviau ir ramiau. Jokių nusiskundimų, namų ruoša nėra tokia svarbi, visa romantika ir malonumai.

Viena mano kolegė, kai tik sužinojo, kad vyras ją apgaudinėja, pasielgė gana dviprasmiškai. Pažįstu ją seniai, bet niekada neduodu patarimų, ypač šeimos klausimais. Kiekvienas turi pats nuspręsti, ką daryti. Tačiau manau, kad iš jos istorijos gali pasimokyti kiti.

Moteris ištekėjusi daugiau nei dešimt metų. Ji augina tris vaikus. Visai neseniai paaiškėjo, kad vyras ją apgaudinėja. Ir gana ilgą laiką. Ji nusiuntė jam žinutę, kad jis turi per kelias dienas susikrauti daiktus ir išvykti į Turkiją. Jos motina ten gyveno penkerius metus.

Ji paliko vaikus vyrui ir pati išjungė telefoną, kad nereikėtų klausytis jokių pasipiktinimų. Taip ji atkeršijo išdavikui. Su vyru viskas aišku, jis kaltas. Bet kaip dėl vaikų? Aš vis dar nesuprantu jos elgesio.

O ką jūs būtumėte daręs šioje situacijoje?

 

Rate article
Davė vyrui dvi dienas susikrauti daiktus ir išvyko į Turkiją