Daug metų mokėjo pinigus vaikui, o paskui sužinojo, kad jie ne jo

Alina ir Markas santuokoje ilgai negyveno – viskas buvo blogai, kad jie susituokė. Jie kartu išbuvo tik trejus metus, susilaukė dukters, o paskui išsiskyrė. Markas, kaip tikras tėvas, iš karto pradėjo mokėti pinigus dukrai išlaikyti. Jie su žmona susitarė, kad ji nesikreips dėl alimentų, bet jis mokės tam tikrą sumą kas mėnesį tam tikrą dieną. Taip ir buvo. Bet tik kurį laiką.

Marką apstulbino pašte gautas laiškas. Jame buvo rašoma, kad jo buvusi žmona reikalauja iš Marko atimti tėvystę. Kaip taip?! O prie jo buvo pridėtas DNR testas, kuris rodė, kad Markas nėra savo dukters tėvas. Paaiškėjo, kad jos tėvas yra vaikinas, su kuriuo žmona jau kelerius metus buvo teisėtai susituokusi. Na, o paaiškėjo, kad žmona dvejus metus buvo neištikima Markui. Tai reiškia, kad ji buvo ir su vienu, ir su kitu vyru. O jis penkerius metus reguliariai mokėjo pinigus.

Žinoma, vyras buvo labai įskaudintas ir įskaudintas. Tačiau jis jautė, kad turi grąžinti visus išleistus pinigus. Juk vaikas ne jo, o jis mokėjo visus tuos metus.

Ir taip, įstatyme yra galimybė atgauti lėšas, jei yra DNR įrodymų, kad vaikas yra ne jo. Dabar Markas kreipiasi į teismą.

Bet ar jis elgiasi teisingai!

Rate article
Daug metų mokėjo pinigus vaikui, o paskui sužinojo, kad jie ne jo