Даниел все още не ми каза къде отиваме. Но когато стигнахме до покрайнините на града, имах лошо предчувствие. И то не напразно.

Отиваме някъде с любимия ми. Колкото и да питам, Даниел отказва да ми каже, само се усмихва загадъчно, казва, че това е тайна. Намираме се някъде в покрайнините на града, не познавам добре района. Изведнъж колата се разтърсва и полита надолу по един много висок склон. Нямах време дори да изкрещя, тъй като осъзнах, че това е краят.

В този момент в главата ми пулсираше само една мисъл: “Защо, по дяволите, не използва ръчната спирачка!”. Когато колата се преобърна, тялото ми се разтресе и аз се събудих. Дишането ми беше много неравномерно.

Срещам се с Даниел от една година, имаме чудесни отношения. Ако трябва да бъда честна, това вероятно е първото ми преживяване на здрава връзка. От самото начало всичко вървеше много гладко. Имаме връзка от малко повече от година, но сякаш се познаваме цял живот. Със сигурност мога да кажа, че Даниел ми е повлиял много през последния период.

Той е програмист по професия, доста успешен в професията си. Въпреки кратката продължителност на връзката ни, вече планираме сватба след няколко години, когато Даниел ще си купи къща.

Приятелят ми има една страст – автомобилите. Понякога ми се струва, че той обича колата си повече от мен. Най-вече в този сън бях изненадана от собствените си мисли. Преди връзката с Даниел дори не подозирах за съществуването на ръчната спирачка, а тук дори си спомням за нейната функция. На сутринта след този сън се обадих на гаджето си и казах:

– Даниел, опасно е да се срещам с теб.

– Защо?

Разказах му за съня си.

– След някоя и друга година ще започна да разбирам от автомобили и тогава ще искам свой собствен. Той просто се засмя.

 

Rate article
Даниел все още не ми каза къде отиваме. Но когато стигнахме до покрайнините на града, имах лошо предчувствие. И то не напразно.