Цялото училище започва да говори за това, че ученичката от 10. клас е бременна. Спекулациите за това кой може да е бащата на детето се разпространяват като пожар, но Анна запазва мълчание.

Анна ражда дъщеря си на 15-годишна възраст, когато все още е в 10-ти клас. В продължение на повече от пет години тя пази в тайна самоличността на бащата на детето. Майката на Анна разбрала за бременността на дъщеря си доста късно, тъй като тя винаги е била доста голяма. Обезпокоена от внезапното и значително наддаване на тегло, майката на Анна я завела на ендокринолог, където истината излязла наяве. Тя била шокирана и ядосана, защото била отгледала дъщеря си сама, а сега имала внучка на толкова млада възраст   .

анна решително скрива името на баща си и отказва да отговаря на всякакви въпроси за него, което предизвиква сензация в училище. Анна обаче упорства и преодолява трудностите. По време на лятната ваканция се ражда дъщеря ѝ и майката на Анна излиза в отпуск по майчинство, за да се грижи за внучката си. Анна се съсредоточава върху обучението си и успешно постъпва в университета в града с държавна стипендия. Докато учи, тя работи на половин работен ден, като успява да издържа себе си и дъщеря си с допълнителна финансова помощ, чийто източник пази в тайна   .

Когато момичето пораснало, Анна продължила да крие самоличността на баща си. Когато момиченцето навършва три години, Анна го взема при себе си, докато работи в рекламна агенция, учи и наема апартамент. Момичето демонстрирало забележителна интелигентност и любопитство за младата си възраст.

След като завършва университета, Анна получава работа на пълен работен ден в същата компания, в която преди това е работила на половин работен ден. През лятото, когато момичето щяло да навърши шест години, Анна изненадала всички, като довела вкъщи мъж – бащата на дъщеря си. Името му е Адам и той издържа Анна в продължение на много години, въпреки че решават да запазят бащинството му в тайна заради плановете му да постъпи във военна академия.

Адам изпращал на Анна пари и тайно се срещал с дъщеря си по време на обучението ѝ. След като завършва военната академия, той решава да се ожени за Анна, която търпеливо го чака вече шест дълги години. Наскоро на двойката се ражда син, а дъщеря им, която в момента завършва трети клас, продължава да се развива като ярка и ценена част от любящото им семейство.

 

 

Rate article
Цялото училище започва да говори за това, че ученичката от 10. клас е бременна. Спекулациите за това кой може да е бащата на детето се разпространяват като пожар, но Анна запазва мълчание.