Човекът на 32 години все още беше под контрола на майка си и беше невероятно да си представим реакцията й, когато синът й обяви новата си приятелка.

Човекът е на 32 години, но никога не е имал отношения с противоположния пол, които да надхвърлят нивото на романтичните срещи. На фона на всички тези неуспехи той не се надявал да си намери момиче през следващите няколко години, изоставил всички опити да намери лично щастие и се заел със саморазвитие. Шефовете му постоянно го хвалеха, наричаха го най-добрия служител, но другите колеги говореха за него предимно язвително. Не основната, но все пак причина за подобни изказвания беше фактът, че въпреки възрастта си момчето все още живееше с майка си. Скоро той хареса един колега.

Момичето беше много мило и красиво, поради което много колеги отдавна бяха хвърлили око на нея, така че момчето трябваше да действа решително и бързо. След 2 седмици лично познанство те вече говорели свободно помежду си дори на лични теми. А два месеца по-късно момчето, уморено от тоталния контрол на майка си върху него, реши да заживее с първата си приятелка в апартамент под наем. И така двойката започнала да ходи заедно на работа и да се прибира от работа. Както можело да се очаква, на майката не ѝ харесало, че птичето ѝ е напуснало гнездото, и решила да замисли интрига срещу приятелката на сина си, така че тя да напусне сина ѝ, както правят всички бивши кандидат-снахи.

В един от разговорите с момичето майката заявила, че ако то продължи да се среща със сина ѝ, ще направи всичко възможно той да напусне приятелката си с шумен скандал за капак. Тя така сплашила бедната жена, че тя онемяла, а момчето скоро усетило, че нещо в отношенията им се е променило към по-лошо. Един ден той решил да поговори сериозно с момичето, тогава тя му разказала за това, което майка му й била казала. Но жената работела във властта и всички тези заплахи не изглеждали толкова празни. Тя имаше влияние в града, можеше да съсипе съдбата на човек за миг. След това момчето поговорило с майка си и оттогава не се видели. Шест месеца по-късно двойката се оженила, а новата свекърва дори не била на сватбата.

 

Rate article
Човекът на 32 години все още беше под контрола на майка си и беше невероятно да си представим реакцията й, когато синът й обяви новата си приятелка.